Graszoden Genk

Graszoden in Genk kopen dat tegen een stootje kan? Wij van Schelfhout Graszoden kunnen u de juiste grasmatten adviseren. Bij ons kunt u er voor kiezen de graszoden zelf af te halen of te laten bezorgen tot aan uw deur. Wij zijn dagelijks actief met het leveren van graszoden in Genk, Opglabbeek, Zutendaal en omgeving. Hier hebben we dan ook vele blij kunnen maken met een prachtige groene grasmat.

Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken en verkopen van graszoden. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor grasmatten Genk?

De meeste tuinbezitters willen zo snel mogelijk kunnen genieten van een nieuw gazon. De beste en snelste weg hiernaartoe is via graszoden. Door middel van graszoden geniet u binnen een dag van een nieuwe grasmat in Genk. Gaat u de grasmatten zelf leggen, lees dan vooraf ons zelf graszoden leggen stappenplan. Vergeet uiteraard niet om de graszoden eerst te bestellen, waarbij de grasmatten in Genk aan huis kunnen worden geleverd. Bestellingen dienen minstens één werkdag op voorhand te worden doorgegeven, maar hoe eerder hoe beter.

Uw tuin snel groen

Uw tuin kan super snel worden aangelegd door middel van kant en klare grasrollen. Dit is de gemakkelijkste manier om snel van een gezonde groene grasmatten in Genk te genieten. Doordat wij sinds 1992 specialist zijn in het leveren van graszoden kunnen wij u van diverse diensten voorzien. Zo is het bij ons mogelijk om de graszoden zelf af te halen en de graszoden thuis laten bezorgen. Tevens staan wij u graag bij met het juiste advies omtrent de verzorging van de graszoden.

Wilt u ook gezonde en groene grasmatten in Genk of omgeving? Bestellen gaat gemakkelijk via ons rekenformulier per mail of telefonisch. Voor andere vragen omtrent graszoden kunt u ons mailen of bellen naar ons telefoonnummer.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul