• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Genk

Graszoden in Genk kopen dat tegen een stootje kan? Wij van Schelfhout Graszoden kunnen u de juiste grasmatten adviseren. Bij ons kunt u er voor kiezen de graszoden zelf af te halen of te laten bezorgen tot aan uw deur. Wij zijn dagelijks actief met het leveren van graszoden in Genk, Opglabbeek, Zutendaal en omgeving. Hier hebben we dan ook vele blij kunnen maken met een prachtige groene grasmat.

Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken en verkopen van graszoden. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor grasmatten Genk?

De meeste tuinbezitters willen zo snel mogelijk kunnen genieten van een nieuw gazon. De beste en snelste weg hiernaartoe is via graszoden. Door middel van graszoden geniet u binnen een dag van een nieuwe grasmat in Genk. Gaat u de grasmatten zelf leggen, lees dan vooraf ons zelf graszoden leggen stappenplan. Vergeet uiteraard niet om de graszoden eerst te bestellen, waarbij de grasmatten in Genk aan huis kunnen worden geleverd. Bestellingen dienen minstens één werkdag op voorhand te worden doorgegeven, maar hoe eerder hoe beter.

Uw tuin snel groen

Uw tuin kan super snel worden aangelegd door middel van kant en klare grasrollen. Dit is de gemakkelijkste manier om snel van een gezonde groene grasmatten in Genk te genieten. Doordat wij sinds 1992 specialist zijn in het leveren van graszoden kunnen wij u van diverse diensten voorzien. Zo is het bij ons mogelijk om de graszoden zelf af te halen en de graszoden thuis laten bezorgen. Tevens staan wij u graag bij met het juiste advies omtrent de verzorging van de graszoden.

Wilt u ook gezonde en groene grasmatten in Genk of omgeving? Bestellen gaat gemakkelijk via ons rekenformulier, per mail of telefonisch. Voor andere vragen omtrent graszoden kunt u ons mailen of bellen naar ons telefoonnummer.

Wij leveren gras ook in de omgeving van Genk: Zutendaal, Maasmechelen, Dilsen-stockem, As en Opglabbeek.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra