• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Brussel

Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Wij van Schelfhout Graszoden leveren dagelijks verse grasmatten in de regio Brussel. Bij ons heeft u de keuze om de grasmatten zelf af te halen of te laten bezorgen. Onze grasmatten zijn van premium kwaliteit en begaan een lang kweekproces tot ze klaar zijn om in de tuin gelegd te worden. Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de teelt en verkoop van grasmatten. Daardoor zijn wij inmiddels een begrip op het gebied van graszoden in geheel België.

Grasmatten bezorgen Brussel

Wilt u grasmatten laten thuisbezorgen in Brussel kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen via onze website. Zodra wij de bestelling ontvangen zullen de graszoden vers voor u afgesneden en met onze eigen vrachtwagens bij u thuisbezorgd. Daardoor bent u verzekerd dat u een nieuwe grasmat krijgt die van topkwaliteit is! Onze graszoden worden gelost met een elektrische transpallet en kunnen daardoor enkel op verharding gelost worden. U kunt ervoor kiezen de betaling vooraf online te betalen of contant bij de chauffeur. Grasmatten thuisbezorgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Grasmatten aanleggen

Ondanks dat het leggen van grasmatten een zware klus kan zijn, is het voor iedereen mogelijk om dit zelf uit te voeren. Belangrijk om eerst te weten hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Dit rekent u uit door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Indien er hoeken in de tuin zitten is het gemakkelijk om een tekening te maken. Hierna kunt u het in blokken uitrekenen. Vervolgens de grond bewerken hierdoor groeien de graszoden goed aan. Voor informatie omtrent het zelf leggen van graszoden, bekijk deze pagina!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra