Grasmatten Brussel

Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Wij van Schelfhout Graszoden leveren dagelijks verse grasmatten in de regio Brussel. Bij ons heeft u de keuze om de grasmatten zelf af te halen of te laten bezorgen. Onze grasmatten zijn van premium kwaliteit en begaan een lang kweekproces tot ze klaar zijn om in de tuin gelegd te worden. Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de teelt en verkoop van grasmatten. Daardoor zijn wij inmiddels een begrip op gebied van graszoden in geheel België.

Grasmatten bezorgen Brussel

Wilt u grasmatten laten thuisbezorgen in Brussel kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen via onze website. Zodra wij de bestelling ontvangen zullen de graszoden vers voor u afgesneden en met onze eigen vrachtwagens bij u thuisbezorgd. Daardoor bent u verzekerd dat u een nieuwe grasmat krijgt die van topkwaliteit is! Onze graszoden worden gelost met een elektrische transpallet en kunnen daardoor enkel op verharding gelost worden. U kunt ervoor kiezen de betaling vooraf online te betalen of contant bij de chauffeur. Grasmatten thuisbezorgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Grasmatten aanleggen

Ondanks dat het leggen van grasmatten een zware klus kan zijn, is het voor iedereen mogelijk om dit zelf uit te voeren. Belangrijk om eerst te weten hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Dit rekent u uit door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Indien er hoeken in de tuin zitten is het gemakkelijk om een tekening te maken. Hierna kunt u het in blokken uit te rekenen. Vervolgens de grond bewerken hierdoor groeien de graszoden goed aan. Voor informatie omtrent het zelf leggen van graszoden, bekijk deze pagina!

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
di
2
mrt
wo
3
mrt
do
4
mrt
vr
5
mrt
di
9
mrt