• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Peer

Wilt u grasmatten laten leveren in Peer? Dit kan met hulp van Schelfhout Graszoden. Schelfhout Graszoden is al vele jaren een bekend begrip in Limburg, zo ook in Peer en Houthalen. Grasmatten in Peer leveren kan van dinsdag tot en met vrijdag op bestelling.

De speelgrasmatten van Schelfhout Graszoden kweken we gedurende 12 maanden voorzien van de beste zorg voordat ze geoogst worden. Zo bent u verzekerd van sterke en gezonde graszoden voor een betaalbare prijs.

Hoge kwaliteit grasmatten

Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit speelgras en campinggras. Campinggras gebruikt men vooral op campings en evenementen omdat dit kwalitatief minder is dan het speelgras. Het speelgras is een premium grassoort wat erg geschikt is voor in de tuin. Doordat onze grasmatten dagelijks vers worden gesneden, geniet u altijd van de meest verse graszoden. Bent u benieuwd naar de prijs voor grasmatten in Peer of omstreken? Maak dan gebruik van ons rekenformulier op onze website. In drie simpele stappen ziet u een totaalprijs.

Grasmatten leggen in Peer

Wij leveren onze grasmatten in Peer het gehele jaar, mits het niet vriest. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u in deze periode grasmatten aanleggen. Hoe u precies aan de slag gaat met de aanleg van grasmatten leest u op onze pagina: zelf grasmatten aanleggen. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ten slotte, vergeet niet uw grasmatten tijdig te bestellen!

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de voorwaarden voor graszoden te leveren in Peer? Via ons telefoonnummer en/of e-mailadres kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar en zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Bestellen van grasmatten kan ook online via onze website.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets