Grasmatten Peer

Wilt u grasmatten laten leveren in Peer? Dit kan met hulp van Schelfhout Graszoden. Schelfhout Graszoden is al vele jaren een bekend begrip in Limburg, zo ook in Peer. Grasmatten in Peer leveren kan van dinsdag tot en met vrijdag op bestelling.

De speelgrasmatten van Schelfhout Graszoden kweken we gedurende 12 maanden voorzien van de beste zorg voordat ze geoogst worden. Zo bent u verzekerd van sterke en gezonde graszoden voor een betaalbare prijs.

Hoge kwaliteit grasmatten

Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit campinggras en speelgras. Campinggras gebruikt men vooral op campings en evenementen omdat dit kwalitatief minder is dan het speelgras. Het speelgras is een premium grassoort wat erg geschikt is voor in de tuin. Doordat onze grasmatten dagelijks vers worden gesneden, geniet u altijd van de meest verse graszoden in Peer. Bent u benieuwd naar de prijs voor grasmatten in Peer of omstreken? Maak dan gebruik van ons rekenformulier op onze website. In drie simpele stappen ziet u een totaalprijs.

Grasmatten leggen Peer

Wij leveren onze grasmatten in Peer het gehele jaar, mits het niet vriest. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u in deze periode grasmatten aanleggen. Hoe u precies aan de slag gaat met de aanleg van grasmatten leest u op onze pagina: zelf grasmatten aanleggen. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ten slotte, vergeet niet uw grasmatten tijdig te bestellen!

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de voorwaarden voor graszoden te leveren in Peer? Via ons telefoonnummer en/of e-mailadres kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar en zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Bestellen van grasmatten kan ook online via onze website.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul