• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Sint Truiden

Op zoek naar grasmatten in Sint Truiden? Bij Schelfhout Graszoden kunt u gemakkelijk grasmatten bestellen voor bij u thuis. Kiest u voor Schelfhout Graszoden dan kiest u voor kwaliteit met een scherpe prijs. Al 25 jaar zijn wij dagelijks actief in de graszodenbranche. Onze diensten bestaan voornamelijk uit het leveren van grasmatten.

Transport grasmatten

Door middel van ons eigen transport leveren wij grasmatten. De levering is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Via onze website kunt u gemakkelijke de kosten berekenen voor uw grasmatten en de bezorging. Dit kan via de rekenmodule, telefonisch of per e-mail. Woont u in de regio Sint Truiden en bent u van plan om een nieuw gazon aan te leggen? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u grasmatten van A-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Samenstelling graszaden

Onze graszoden zijn gekweekt uit 3 verschillende graszaden. Het is een samenstelling uit roodzwenkgras, veldbeemdgras en Engels raaigras. Doordat onze zoden zijn gekweekt uit 3 graszaden en er een kweekproces van 12 maanden aan vooraf is gegaan betreft het een sterke, volgroeide, donkergroene grasmat die tegen een stootje kan. De grasmat hersteld snel na een stootje.

Een nieuw stuk gras Sint Truiden

Gras is iets wat meestal onmisbaar is in de tuin. Of het nu voor de spelende (klein) kinderen is, voor de huisdieren of gewoon voor een groenoppervlakte: gras is gewoon ontzettend handig. Vooral in de zomer is het heerlijk om te genieten van een groen gazon in de tuin. Door grasmatten te leggen in Sint Truiden, creëert u gemakkelijk een schitterend groen stuk. Wilt u ook gezonde en groene grasmatten in Sint Truiden of omgeving? Bestellen gaat gemakkelijk via ons rekenformulier per mail of telefonisch. Voor andere vragen omtrent grasmatten kunt u ons mailen of bellen.

Wij leveren onze grasmatten ook in omliggende steden van Sint Truiden, zoals in; Tongeren, Zoutleeuw, Geetbets en Gingelom.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol