• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Geel

Wenst u uw tuin graag van een nieuw grasveld te voorzien? Dan zijn grasmatten waarschijnlijk de oplossing voor u. Onze grasmatten worden dagelijks vers gesneden om uiteindelijk bij u of iemand anders geleverd te worden. Wij leveren grasmatten in Geel maar ook in Mol, Herentals en Tessenderlo.

Onze grasmatten, de samenstelling uit 3 graszaden, namelijk ;

Roodzwenkgras
– Kan goed tegen schaduw
– Heeft fijne bladeren
– Zorgt voor een volgroeide grasmat

Veldbeemdgras
– Heeft een grasblad van 2 tot 5 mm
– Groeit goed op veel grondsoorten
– Kan goed tegen betreding

Engels Raaigras
– Is goed bestand tegen betreding
– Wortelt diep waardoor het ook goed tegen schaduw kan
– Hersteld zich snel

Deze drie graszaden vormen samen een volgroeide stevige grasmat. Ons gras is zo gekweekt dat het tegen vele weersomstandigheden bestemd is. Daarnaast groeit het goed op de meeste grondsoorten.

Verschil campinggras en speelgras

De zadensamenstelling van campinggras en speelgras is precies hetzelfde. Beide grasmatten hebben exact dezelfde zaden waarmee ze gekweekt zijn. Echter is er één verschil ; Het campinggras is aan de zijkanten van de velden gesneden, waardoor de kans aanwezig is dat er ‘wildgras’ in groeit. Ook rijden de machines meer over de zijkanten, waardoor deze beschadigt kunnen zijn. Hierdoor kan campinggras niet als A-keuze verkocht worden.

Grasmatten leveren in Geel

Dagelijks leveren wij in België grasmatten. Zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Onze grasmatten hebben een kweekproces van minimaal 12 maanden, hierdoor zijn ze erg stevig en zitten er geen netten in de matten. Nadat de grasmatten van het veld zijn gesneden, worden ze op onze vrachtwagen naar u vervoert. Nieuwsgierig geworden voor de leverprijs in Geel, bereken en bestel het hier.

Wenst u een levering te plaatsen of zijn er verdere vragen? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts