Grasmatten Geel

Wenst u uw tuin graag van een nieuw grasveld te voorzien? Dan zijn grasmatten waarschijnlijk de oplossing voor u. Onze grasmatten worden dagelijks vers gesneden om uiteindelijk bij u of iemand anders geleverd te worden. Wij leveren grasmatten in Geel maar ook in Mol, Herentals en Tessenderlo.

De samenstelling van onze graszoden, 3 graszaden, namelijk ;

Roodzwenkgras
– Kan goed tegen schaduw
– Heeft fijne bladeren
– Zorgt voor een volgroeide grasmat

Veldbeemdgras
– Heeft een grasblad van 2 tot 5 mm
– Groeit goed op veel grondsoorten
– Kan goed tegen betreding

Engels Raaigras
– Is goed bestand tegen betreding
– Wortelt diep waardoor het ook goed tegen schaduw kan
– Hersteld zich snel

Deze drie graszaden vormen samen een volgroeide stevige grasmat. Ons gras is zo gekweekt dat het tegen vele weersomstandigheden bestemd is. Daarnaast groeit het goed op de meeste grondsoorten.

Verschil campinggras en speelgras

De zadensamenstelling van campinggras en speelgras is precies hetzelfde. Beide grasmatten hebben exact dezelfde zaden waarmee ze gekweekt zijn. Echter is er één verschil ; Het campinggras is aan de zijkanten van de velden gesneden, waardoor de kans aanwezig is dat er ‘wildgras’ in groeit. Ook rijden de machines meer over de zijkanten, waardoor deze beschadigt kunnen zijn. Hierdoor kan campinggras niet als A-keuze verkocht worden.

Grasmatten leveren in Geel

Dagelijks leveren wij in België grasmatten. Zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Onze grasmatten hebben een kweekproces van minimaal 12 maanden, hierdoor zijn ze erg stevig en zitten er geen netten in de matten. Nadat de grasmatten van het veld zijn gesneden, worden ze op onze vrachtwagen naar u vervoert. Nieuwsgierig geworden voor de leverprijs in Geel, bereken het via- prijs direct berekenen.

Wenst u een levering te plaatsen of zijn er verdere vragen? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
27
mei
ma
30
mei
di
31
mei
wo
1
jun
do
2
jun