• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Lier

Bent u woonachtig in de gemeente Lier of Omgeving en wilt u nieuwe grasmatten leggen? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Schelfhout Graszoden is een echt begrip in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen als het om grasmatten gaat. Door onze jarenlange ervaring in de graszodenbranche weten wij wat u nodig heeft om uw grasmatten te laten stralen. Wilt u grasmatten bestellen voor in Lier, Nijlen, Duffel of omgeving, dit kan gemakkelijk online via onze website.

Hoge kwaliteit premium gras

Wij vinden het belangrijk dat de grasmatten van hoge kwaliteit zijn en blijven. Vandaar dat we u graag op de hoogte stellen over de voorbereidingen en onderhoud van het gras. Zo kunt u bij het bestellen van grasmatten ook de juiste voedingstoffen mee laten leveren die nodig zijn om het gras gezond te houden. Daarbij vertellen we ook graag meer welke voorbereidingen komen kijken bij de aanleg van grasmatten. Tevens kunt u deze tips terug lezen op onze pagina ‘zelf grasmatten leggen‘.

Offerte grasmatten

Aangezien wij transport in eigen beheer hebben leveren wij grasmatten in Lier voor gunstige tarieven. Bij de levering ontvangt u een gratis onderhoudskalender zodat u het gazon groen en gezond kunt houden. Om u snel en gemakkelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons direct online een prijs opvragen voor het leveren van grasmatten. Door middel van de door u ingevulde gegevens ziet u meteen een prijs.

Meer informatie grasmatten Lier

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht voor het bestellen of leggen van grasmatten Lier? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Ook kunt u ons per e-mail of via het contactformulier benaderen. Wilt u direct graszoden in Lier bestellen? Dit kunt u doen via onze website en bevestig online uw bestelling.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen