• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Landen

Op zoek naar grasmatten in Landen? Bij Schelfhout Graszoden kunt u gemakkelijk grasmatten bestellen voor bij u. Kiest u voor Schelfhout Graszoden dan kiest u voor kwaliteit met een scherpe prijs. Al 25 jaar zijn wij dagelijks actief in de graszodenbranche. Onze diensten bestaan voornamelijk uit het leveren van grasmatten.

Waarom kiezen voor Schelfhout Graszoden?

Wilt u grasmatten kopen in Landen, Gingelom, Sint Truiden of omstreken? Dan kunt u terecht bij Schelfhout Graszoden. Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten grasmatten en diensten. Ongeacht welke keuze u maakt, Schelfhout Graszoden is uw partij voor grasmatten in Landen.

Indien u grasmatten gaat leggen, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudskalender;
  • Altijd binnen één werkdag reactie.

Grasmatten laten bezorgen in Landen

Vrijwel dagelijks rijdt onze vrachtwagen door België om grasmatten te bezorgen bij particulieren en hoveniers. Bestel de grasmatten gemakkelijk via het bestelformulier en geniet dezelfde week nog van nieuwe grasmatten in Landen. Doordat grasmatten vers- producten zijn dienen ze te allen tijde van tevoren besteld te worden. Onze grasmatten worden op pallets geleverd. Hierdoor kan de chauffeur ze verplaatsen naar de gewenste plek. Echter dient deze plek wel geasfalteerd te zijn.

Op zoek naar grasmatten in Landen?

Wilt u losse grasmatten hebben, dan is het belangrijk dat u de oppervlakte meet. Aan de hand hiervan krijgt u direct een prijs. Houdt er verder rekening mee dat u altijd wat snijverlies heeft. Neem daarom altijd 5% meer. Verder is het belangrijk dat u de juiste ondergrond gebruikt. Aan te raden is een zwarte teelaarde. Bewerkt u de grond niet van tevoren, daardoor is de kans groot dat de grasmatten niet goed wortelen.

Wilt u graag meer informatie of advies voor grasmatten in Landen of omstreken? Neem dan contact met ons op. Via ons telefoonnummer zijn wij zes dagen per week bereikbaar. Direct een prijs weten? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Ook geven wij u graag direct een prijs voor het leveren van grasmatten.

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons