• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Mechelen

Bent u van plan om een mooi grasveld aan te leggen met grasmatten? Schelfhout Graszoden staat u graag te woord voor al uw vragen. Op onze website kunt u ook terecht voor het zelf aanleggen stappenplan. Ook het bestellen van grasmatten en onderhoudsbemesting.

Tevredenheid en kwaliteit

Wij zijn er dagelijks mee bezig om tevreden klanten te krijgen, tevredenheid en kwaliteit staat bij ons namelijk op nummer 1. Zo geven wij u graag advies voor de aanleg van grasmatten en kunt u een gratis onderhoudskalender downloaden. Dit is gemaakt om uw gazon de komende jaren gezond en sterk te houden. Een grasmat heeft immers veel aandacht nodig, wilt u het fris en groen houden. Om de juiste nazorg te geven kunt u onze onderhoudstips doornemen. Zo geniet ook u jarenlang van gezonde grasmat in Mechelen.

Grasmatten bestellen Mechelen

U kunt gemakkelijk gebruik maken van onze bezorgservice. Via ons bestelformulier kunt u snel uw grasmatten bestellen. Het is mogelijk de grasmat bij u thuis te bezorgen met onze vrachtwagen. Bij levering hoeft u niet perse thuis te zijn, doordat wij vakkundige chauffeurs hebben weten zij als geen ander waar ze de paletten moeten neerzetten. Wel vragen wij aan u om het bedrag alvorens de grasmatten geleverd worden over te maken op onze rekening.

Zelf aan de slag met grasmatten

Nadat u de grasmatten heeft laten bezorgen, dient u zo snel mogelijk te starten met de aanleg. We raden aan om de grasmatten binnen 24 uur te leggen. Laat daarom de grasmatten pas bezorgen als u ze zeker binnen 24 uur kunt leggen. Voor tips over het zelf aanleggen van de grasmatten kunt u ons stappenplan gebruiken. Hierin staat beschreven hoe u op de gemakkelijkste manier grasmatten kunt leggen. Mocht u tussentijds nog vragen hebben over het leggen van grasmatten in Mechelen, kunt u zowel telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen