• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Maaseik

Grasmatten kopen in Maaseik? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor zowel het afhalen van graszoden als het laten bezorgen in Maaseik. Wij leveren onze graszoden met eigen vrachtwagens, waardoor bezorging 5 dagen per week mogelijk is. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten tot uw nieuwe graszoden in Maaseik bezorgd zijn. Bent u geïnteresseerd in onze graszoden en/of diensten? Kijk dan rustig rond op onze website.

Een gezond en groen gazon

Wilt u een groen gazon waar u trots op kunt zijn? Bij Schelfhout Graszoden weten we als geen ander waar gezonde graszoden in Maaseik aan moet voldoen. Zo hanteren wij een kweekproces van 12 maanden voordat ze worden geoogst. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden, voordat ze in Maaseik worden bezorgd. Wij streven naar kwalitatieve graszoden in combinatie met correcte leveringen. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij Schelfhout Graszoden.

Hoe moet u graszoden leggen?

Wij krijgen vaak de vraag hoe het aanleggen van graszoden gaat en of dit gemakkelijk is? Om u te helpen met graszoden leggen hebben wij een stappenplan gemaakt waardoor iedereen zelf graszoden kan leggen. Of het nu gaat om speelgras of campinggras, iedereen kan door middel van ons stappenplan zelf een nieuwe grasmat realiseren. Mocht u naar aanleiding van het stappenplan nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Ons team van specialisten staat u graag bij.

Meer informatie grasmatten Maaseik

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht voor het bestellen of leggen van grasmatten Maaseik? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons per e-mail of  via het contactformulier benaderen. Wilt u direct graszoden in Maaseik bestellen? Dit kunt u doen via onze website en bevestig online uw bestelling.

Wij leveren onze graszoden ook in de omgeving van Maaseik, namelijk in: Kinrooi, Bree en Meeuwen-Gruitrode.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx