Grasmatten Maaseik

Grasmatten kopen Maaseik? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor zowel het afhalen van graszoden als het laten bezorgen in Maaseik. Wij leveren onze graszoden met eigen vrachtwagens, waardoor bezorging 5 dagen per week mogelijk is. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten tot uw nieuwe graszoden in Maaseik bezorgd zijn. Bent u geïnteresseerd in onze graszoden en/of diensten? Kijk dan rustig rond op onze website.

Een gezond en groen gazon

Wilt u een groen gazon waar u trots op kunt zijn? Bij Schelfhout Graszoden weten we als geen ander waar gezonde graszoden in Maaseik aan moet voldoen. Zo hanteren wij een kweekproces van 12 maanden voordat ze worden geoogst. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden, voordat ze in Maaseik worden bezorgd. Wij streven naar kwalitatieve graszoden in combinatie met correcte leveringen. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij Schelfhout Graszoden.

Hoe moet u graszoden leggen?

Wij krijgen vaak de vraag hoe het aanleggen van graszoden gaat en of dit gemakkelijk is? Om u te helpen met graszoden leggen hebben wij een stappenplan gemaakt waardoor iedereen zelf graszoden kan leggen. Of het nu gaat om speelgras of campinggras, iedereen kan door middel van ons stappenplan zelf een nieuwe grasmat realiseren. Mocht u naar aanleiding van het stappenplan nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Ons team van specialisten staat u graag bij.

Meer informatie grasmatten Maaseik

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht voor het bestellen of leggen van grasmatten Maaseik? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons per e-mail of  via het contactformulier benaderen. Wilt u direct graszoden in Maaseik bestellen? Dit kunt u doen via ons website en bevestig online uw bestelling.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul