Grasmatten Herentals

Het leveren van grasmatten in Herentals is bij ons mogelijk! Wij leveren de grasmatten met een vrachtwagen bij u aan huis. Omdat wij het transport in eigen beheer hebben, kunnen wij u precies doorgeven op welke dag de levering plaatsvind. Eén dag voor levering kunnen wij u ook een tijdsindicatie doorgeven van de levering.

Kies voor grasmatten in Herentals!

De meeste tuinbezitters willen zo snel mogelijk kunnen genieten van een nieuw gazon. De beste en snelste weg hiernaartoe is via grasmatten. Door middel van grasmatten geniet u binnen een dag van een nieuwe grasmat in Herentals, maar ook in Olen, Geel en Aarschot . Gaat u de grasmatten zelf leggen, lees dan vooraf ons zelf graszoden leggen stappenplan. Vergeet uiteraard niet om de grasmatten eerst te bestellen, waarbij de grasmatten in Herentals aan huis kunnen worden geleverd. Bestellingen dienen minstens één werkdag op voorhand te worden doorgegeven, maar hoe eerder hoe beter.

Uw tuin vlot groen

Uw tuin kan super snel worden aangelegd door middel van kant en klare grasmatten. Dit is de gemakkelijkste manier om snel van een gezonde groene grasmat in Herentals te genieten. Wij zijn sinds 1992 specialist in het leveren van grasmatten. Tevens staan wij u graag bij met het juiste advies omtrent de verzorging van de grasmatten.

Wilt u ook gezonde en groene grasmatten in Herentals of omgeving? Bestellen gaat gemakkelijk via ons rekenformulier per mail of telefonisch. Voor andere vragen omtrent grasmatten kunt u contact met ons opnemen.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul