• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Herentals

Het leveren van grasmatten in Herentals is bij ons mogelijk! Wij leveren de grasmatten met een vrachtwagen bij u aan huis. Omdat wij het transport in eigen beheer hebben, kunnen wij u precies doorgeven op welke dag de levering plaatsvind. Eén dag voor levering kunnen wij u ook een tijdsindicatie doorgeven van de levering.

Kies voor grasmatten in Herentals!

De meeste tuinbezitters willen zo snel mogelijk kunnen genieten van een nieuw gazon. De beste en snelste weg hiernaartoe is via grasmatten. Door middel van grasmatten geniet u binnen een dag van een nieuwe grasmat in Herentals, maar ook in Olen, Geel en Aarschot . Gaat u de grasmatten zelf leggen, lees dan vooraf ons zelf graszoden leggen stappenplan. Vergeet uiteraard niet om de grasmatten eerst te bestellen, waardoor ze bij u aan huis kunnen worden geleverd. Bestellingen dienen minstens één werkdag op voorhand te worden doorgegeven, maar hoe eerder hoe beter.

Uw tuin vlot groen

Uw tuin kan super snel worden aangelegd door middel van kant en klare grasmatten. Dit is de gemakkelijkste manier om snel van een gezonde groene grasmat in Herentals te genieten. Wij zijn sinds 1992 specialist in het leveren van grasmatten. Tevens staan wij u graag bij met het juiste advies omtrent de verzorging van de grasmatten.

Wilt u ook gezonde en groene grasmatten in Herentals of omgeving? Bestellen gaat gemakkelijk via ons rekenformulier, per mail of telefonisch. Voor andere vragen omtrent grasmatten kunt u ons mailen of bellen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube