• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Tienen

Grasmatten kopen in Tienen doet u voordelig en snel bij de grasmatten specialist van België, namelijk Schelfhout Graszoden. Wij van Schelfhout Graszoden hebben al vele grasmatten bezorgd in de regio Tienen. Maar niet alleen Tienen geniet van de grasmatten van ons, ook Tielt-Winge, Kortenaken, Leuven en alle andere omliggende dorpen kopen grasmatten bij Schelfhout Graszoden. Naast grasmatten verkopen wij ook diverse meststoffen om uw gazon in gezonde conditie te houden.

Waarom grasmatten Tienen?

Waarom zou ik voor grasmatten kiezen en niet inzaaien? Inzaaien is namelijk goedkoper dan grasmatten leggen. In principe heeft u hier gelijk in en zijn grasmatten duurder dan een pak graszaad. Echter is het een erg lang en moeilijk proces om zelf een mooie volle grasmat te creëren. Het kan wel een jaar duren voordat u een mooie grasmat heeft. Bij grasmatten heeft u binnen 1 dag resultaat en hoeft u er veel minder aandacht aan te besteden dan bij het zelf zaaien van een gazon. Indien u voor grasmatten kiest kunt u ervoor kiezen om deze te laten bezorgen bij u in Tienen.

Afhalen grasmatten

U kunt er ook voor kiezen om de grasmatten af te halen bij ons afhaaladres in Molenbeersel. Kleine hoeveelheden kunnen gemakkelijk zelf gehaald worden. Er dient rekening gehouden te worden dat grasmatten tot wel 20kg per vierkante meter kunnen wegen. Het is daarom raadzaam om een sterke remork mee te nemen.

Waar kan ik grasmatten kopen?

Waar kunt u het beste grasmatten kopen? Dit kan natuurlijk het beste en voordeligste bij de bekendste graszoden specialist van Vlaanderen. Namelijk Schelfhout Graszoden. Wij, van Schelfhout Graszoden, hebben al vele tuinen in Tienen voorzien van een prachtige groene grasmat. Wij verkopen twee verschillende soorten gazons, namelijk, speelgras en campinggras. Indien u de beste kwaliteit wilt kunt u er het beste voor kiezen om speelgras grasmatten te kopen. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen