• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Turnhout

Grasmatten in Turnhout laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u gemakkelijk online uw verse grasmatten. Al meer dan 20 jaar houdt Schelfhout Graszoden zich bezig met het leveren van grasmatten in Antwerpen, zo ook in Turnhout. Bij ons kunt u namelijk terecht als particuliere maar ook als zakelijke klant. Door gebruik te maken van grasmatten, heeft u binnen één dag een groen grasveld. Bestel uw grasmatten in Turnhout, Arendonk, Geel of omgeving, gemakkelijk en snel online via onze website.

Grasmatten bestellen Turnhout

Wilt u losse grasmatten laten bezorgen, dan is het belangrijk dat u de oppervlakte meet. Aan de hand hiervan krijgt u direct een prijs. Houdt er verder rekening mee dat u altijd wat snijverlies heeft. Pak daarom altijd 5% meer. Verder is het belangrijk dat u de juiste ondergrond gebruikt. Aan te raden is een zwarte teelaarde. Via onze website is het ook mogelijk om aanlegbemesting mee te bestellen, hierin zitten de voedingstoffen voor de aangroei van de wortels. Bewerkt u de grond niet van tevoren, dan is de kans groot dat de grasmatten niet goed wortelen.

Voordelen Schelfhout Graszoden België

Wilt u grasmatten laten leveren? Schelfhout Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden, namelijk;

  • Stevige grasmatten, vrij van plastic netten;
  • Flexibele levering, ook in Turnhout;
  • A-kwaliteit grasmatten
  • 6 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies;
  • Online uw grasmatten in Turnhout bestellen.

Contact Schelfhout Graszoden

Wilt u de grasmatten graag online bestellen? Dat kan! Schelfhout Graszoden heeft een online bestelformulier waardoor het gemakkelijk is om een prijs te berekenen en de grasmatten te bestellen. Mocht u ervoor kiezen om de grasmatten zelf af te halen kan dat natuurlijk ook. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om bij ons in Kinrooi grasmatten af te halen. Voor meer informatie over onze services, grasonderhoud of over het grasmatten online bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol