• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Westerlo

Grasmatten Westerlo thuis laten bezorgen? Dit kan gemakkelijk en snel door Schelfhout Graszoden. Wij leveren van dinsdag tot vrijdag grasmatten. Wilt u graag uw gazon voorzien van een diepgroene grasmat, kies voor speelgras of campinggras. Het speelgras is een mooie volle grasmat, terwijl het campinggras sporen van wildgras kan bevatten.

Leveren van grasmatten Westerlo

Het leveren van grasmatten is mogelijk in Westerlo, Meerhout, Geel en Laakdal. In een groot deel van Antwerpen zijn wij dé graszodenspecialist. Al 25 jaar leveren wij grasmatten aan huis. Onze zoden worden dagelijks vers uitgesneden, vanuit de velden rijden wij de verse grasmatten naar u.

Bemesten

Bij de bestelling van grasmatten raden we aan om de organische bemesting erbij te bestellen. Deze kunt u onder de graszoden verspreiden zodat de wortels beter aan de ondergrond aanhechten. Ook is het erg verstandig om uw gazon om de 3 maanden te bemesten. Daarnaast in maart en juni de onderhoudsbemesting, in september de najaar bemesting en in december de kalkkorrels. Door middel van bemesting, blijft uw gazon het gehele jaar rond gezond!

De bemesting producten zoals hierboven weergegeven kunt u bij ons bestellen.

Vragen grasmatten?

Wij staan 6 dagen voor u klaar. Heeft u een vraag of wenst u een bestelling te plaatsen? Neem gerust telefonisch, per mail of via ons bestelformulier contact op. Graag staan wij u te woord met al uw onduidelijkheden.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen