• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Westerlo

Grasmatten Westerlo thuis laten bezorgen? Dit kan gemakkelijk en snel door Schelfhout Graszoden. Wij leveren van dinsdag tot vrijdag grasmatten. Wilt u graag uw gazon voorzien van een diepgroene grasmat, kies voor speelgras of campinggras. Het speelgras is een mooie volle grasmat, terwijl het campinggras sporen van wildgras kan bevatten.

Leveren van grasmatten Westerlo

Het leveren van grasmatten is mogelijk in Westerlo, Meerhout, Geel en Laakdal. In een groot deel van Antwerpen zijn wij dé graszodenspecialist. Al 25 jaar leveren wij grasmatten aan huis. Onze zoden worden dagelijks vers uitgesneden, vanuit de velden rijden wij de verse grasmatten naar u.

Bemesten

Bij de bestelling van grasmatten raden we aan om de organische bemesting erbij te bestellen. Deze kunt u onder de graszoden verspreiden zodat de wortels beter aan de ondergrond aanhechten. Ook is het erg verstandig om uw gazon om de 3 maanden te bemesten. Daarnaast in maart en juni de onderhoudsbemesting, in september de najaar bemesting en in december de kalkkorrels. Door middel van bemesting, blijft uw gazon het gehele jaar rond gezond!

De bemesting producten zoals hierboven weergegeven kunt u bij ons bestellen.

Vragen grasmatten?

Wij staan 6 dagen voor u klaar. Heeft u een vraag of wenst u een bestelling te plaatsen? Neem gerust telefonisch, per mail of via ons bestelformulier contact op. Graag staan wij u te woord met al uw onduidelijkheden.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen