• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Grimbergen

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Vlaams-Brabant, zijn wij geregeld te vinden in en rondom Grimbergen met grasmatten. Maar ook rondom Grimbergen zijn wij vaak te vinden zoals in de dorpen Machelen en Zaventem. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een passende offerte voor uw graszoden in Grimbergen. Schelfhout Graszoden staat voor u klaar!

Onze grasmatten, de samenstelling uit 3 zaden, namelijk ;

Roodzwenkgras
– Kan goed tegen schaduw
– Heeft fijne bladeren
– Zorgt voor een volgroeide grasmat

Veldbeemdgras
– Heeft een grasblad van 2 tot 5 mm
– Groeit goed op veel grondsoorten
– Kan goed tegen betreding

Engels Raaigras
– Is goed bestand tegen betreding
– Wortelt diep waardoor het ook goed tegen schaduw kan
– Hersteld zich snel

Deze drie graszaden vormen samen een volgroeide stevige grasmat. Ons gras is zo gekweekt dat het tegen vele weersomstandigheden bestemd is. Daarnaast groeit het goed op de meeste grondsoorten.

Kwaliteit grasmatten Grimbergen

Wanneer u kiest voor grasmatten wilt u uiteraard ook de beste kwaliteit. Want een grasveld in uw tuin moet er immers gezond en groen uitzien. Om deze graszoden geheel gezond bij u in de tuin te leggen, gaat er ten eerste een kweekproces van minstens 12 maanden aan vooraf. In deze tijd worden ze voldoende bemest, beregend en verzorgd. Waardoor het resultaat ijzersterke graszoden zijn zonder netten. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van de perfecte grasmatten. Bestel uw grasmatten telefonisch, per mail of via ons bestelformulier.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets