• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Tongeren

Grasmatten in Tongeren laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u gemakkelijk online uw verse grasmatten. Al meer dan 20 jaar houdt Schelfhout Graszoden zich bezig met het leveren van grasmatten in Limburg, zo ook in Tongeren. Bij ons kunt u namelijk terecht als particuliere maar ook als zakelijke klant. Door gebruik te maken van grasmatten, heeft u binnen één dag een groen grasveld. Bestel uw grasmatten gemakkelijk en snel online via onze website.

Grasmatten leveren Tongeren

Door middel van ons eigen transport leveren wij grasmatten in Tongeren. De levering is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Via onze website kunt u gemakkelijke de kosten berekenen voor uw grasmatten en de bezorging. Dit kan via de rekenmodule, telefonisch of per e-mail. Woont u in de regio Tongeren en bent u van plan om een nieuw gazon aan te leggen? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u grasmatten van A-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Voordelen Schelfhout Graszoden België

Wilt u grasmatten in Tongeren laten leveren? Schelfhout Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden, namelijk;

  • Stevige grasmatten, vrij van plastic netten;
  • Flexibele levering, ook in Tongeren;
  • 6 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies;
  • Laag bezorgtarief;
  • Online uw grasmatten bestellen.

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier aan de slag kunt met het plaatsen van grasmatten. Daarom geven wij u graag advies over het aanleggen van grasmatten. Een goed begin is namelijk het halve werk. Ook nadat de graszoden zijn geplaatst is de zorg voor de grasmatten extra belangrijk. Ook hierin staan wij u graag bij. Door middel van onze onderhoudskalender bent u in de goede richting voor een gezonde grasmat. Voor meer advies kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Wij leveren onze graszoden ook in omliggende steden van Tongeren, zoals in: Riemst, Bilzen, Diepenbeek en Lanaken

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube