Grasmatten Tongeren

Grasmatten in Tongeren laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u gemakkelijk online uw verse grasmatten. Al meer dan 20 jaar houdt Schelfhout Graszoden zich bezig met het leveren van grasmatten in Limburg, zo ook in Tongeren. Bij ons kunt u namelijk terecht als particuliere maar ook als zakelijke klant. Door gebruik te maken van grasmatten, heeft u binnen één dag een groen grasveld. Bestel uw grasmatten in Tongeren gemakkelijk en snel online via onze website.

Grasmatten leveren Tongeren

Door middel van ons eigen transport leveren wij grasmatten in Tongeren. De levering is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Via onze website kunt u gemakkelijke de kosten berekenen voor uw grasmatten en de bezorging. Dit kan via de rekenmodule, telefonisch of per e-mail. Woont u in de regio Tongeren en bent u van plan om een nieuw gazon aan te leggen? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u grasmatten van A-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Voordelen Schelfhout Graszoden België

Wilt u grasmatten in Tongeren laten leveren? Schelfhout Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden, namelijk;

  • Stevige grasmatten, vrij van plastic netten;
  • Flexibele levering, ook in Tongeren;
  • 6 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies;
  • Laag bezorgtarief;
  • Online uw grasmatten in Tongeren bestellen.

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier aan de slag kunt met het plaatsen van grasmatten. Daarom geven wij u graag advies over het aanleggen van grasmatten. Een goed begin is namelijk het halve werk. Ook nadat de graszoden zijn geplaatst is de zorg voor de grasmatten extra belangrijk. Ook hierin staan wij u graag bij. Door middel van onze onderhoudskalender bent u in de goede richting voor een gezonde grasmat. Voor meer advies kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
27
mei
ma
30
mei
di
31
mei
wo
1
jun
do
2
jun