Grasmatten Tongeren

Grasmatten in Tongeren laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u gemakkelijk online uw verse grasmatten.  Al meer dan 20 jaar houdt Schelfhout Graszoden zich bezig met het leveren van grasmatten in Limburg, zo ook in Tongeren. Bij ons kunt u terecht als particuliere en zakelijke klant. Door gebruik te maken van grasmatten, heeft u binnen één dag een groen grasveld. Bestel uw grasmatten in Tongeren gemakkelijk en snel online via onze website.

Grasmatten leveren Tongeren

Met ons eigen transport leveren wij grasmatten in Tongeren. Dit is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Via onze website kunt u gemakkelijke de kosten berekenen voor uw grasmatten en de bezorging. Bij aantallen boven de 400 m2 kunt u een offerte aanvragen. Dit kan via de rekenmodule, telefonisch of per e-mail. Woont u in de regio Tongeren en bent u van plan om een nieuw gazon aan te leggen? Bij Schelfhout Graszoden bestelt u grasmatten van A-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Voordelen Schelfhout Graszoden België

Wilt u grasmatten in Tongeren laten leveren? Schelfhout Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:

  • Stevige grasmatten, vrij van plastic netten;
  • Flexibele levering, ook in Tongeren;
  • 6 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies;
  • Laag bezorgtarief;
  • Online uw grasmatten in Tongeren bestellen.

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier aan de slag kunt met het plaatsen van grasmatten. Daarom geven wij u graag advies over het aanleggen van grasmatten. Een goed begin is namelijk het halve werk. Ook na het plaatsen is zorg voor de grasmatten extra belangrijk. Ook hierin staan wij u graag bij. Met onze onderhoudskalender bent u in de goede richting voor een gezonde grasmat. Voor meer advies kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
di
1
dec
wo
2
dec
do
3
dec
vr
4
dec
di
8
dec