• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Olen

Bent u op zoek naar grasmatten in Olen? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Wij zijn vrijwel dagelijks actief met het leveren van grasmatten in de regio Olen, Geel, Turnhout en Westerlo. Daarnaast is het mogelijk om grasmatten af te halen bij ons afhaaldepot in Kinrooi.

Tevredenheid en kwaliteit

Wij zijn er dagelijks mee bezig om tevreden klanten te krijgen, tevredenheid en kwaliteit staat bij ons namelijk op nummer 1. Zo geven wij u graag advies voor de aanleg van grasmatten en kunt u een gratis onderhoudskalender downloaden. Dit is gemaakt om uw gazon de komende jaren gezond en sterk te houden. Een grasmat heeft immers veel aandacht nodig, wilt u het fris en groen houden. Om de juiste nazorg te geven kunt u onze onderhoudstips doornemen. Zo geniet ook u jarenlang van gezonde grasmat in Olen.

Graszoden zelf aanleggen Olen

Bent u van plan om zelf uw tuin in Olen te voorzien van een nieuwe grasmat? Ten eerste is dit een klus die u zelf uit kunt voeren zonder al te veel kennis van zaken te hebben. Daarnaast is namelijk geen hele moeilijke maar wel een zware klus om zelf grasmatten te leggen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om ervoor de zorgen dat de grond voldoende is los gemaakt. Hierdoor kunnen de wortels van de grasmatten goed inwortelen. Tevens is het belangrijk dat de grond voldoende vlak gemaakt is voordat de grasmatten geplaatst worden. In Olen is de grond erg geschikt voor grasmatten te leggen. Doordat het zandgrond is die erg goed te bewerken is. Daarnaast is deze grond erg vruchtbaar. Via ons zelf grasmatten leggen plan kunt u tips en uitleg lezen die u later kunt toepassen.

Kweekproces grasmatten Olen

Onze grasmatten kweken wij bovendien minimaal 12 maanden, waardoor het een stevige grasmat is wat tegen een stootje kan. Echter is hiervoor natuurlijk wel het een en ander nodig; de grasmatten worden vrijwel dagelijks gemaaid om een zo vol mogelijk dichtgegroeide grasmat te creëren. Verder wordt er regelmatig besproeid, bemest en belucht. Na 12 maanden is de zode volgroeid tot een kant en klare grasmat en kan er geoogst worden. Hierdoor zitten er ook geen plastic netten in de grasmatten. Geïnteresseerd of vragen over grasmatten? Telefonisch of per mail zijn wij 6 dagen bereikbaar.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen