• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Geetbets

Bent u op zoek naar een bedrijf dat graszoden levert in Geetbets of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar bezorgen wij graszoden in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Aangezien wij gevestigd zijn in Kinrooi, zijn wij altijd binnen korte tijd bij u op locatie. Door onze jarenlange ervaring en onze uiterst goede kwaliteit hebben wij al vele mogen voorzien van grasmatten in Geetbets. Dus wanneer u op zoek bent naar vakmanschap, dan is Schelfhout Graszoden de juiste keuze.

Grasmatten laten bezorgen in Geetbets

Aangezien onze vrachtwagen vrijwel dagelijks door Vlaams-Brabant rijdt om graszoden te bezorgen bij particulieren en hoveniers. Bestel de graszoden gemakkelijk via het bestelformulier en geniet dezelfde week nog van nieuwe grasmatten in Geetbets. Doordat graszoden vers- producten zijn dienen ze te allen tijde van tevoren besteld te worden. Onze graszoden worden met een transpallet geleverd, daardoor kan onze chauffeur de grasmatten op de gewenste plaats neer zetten. Let wel op, het moet een geasfalteerde ondergrond zijn.

Keuze uit diverse grassoorten

Bent u er al aan uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Schelfhout Graszoden heeft u keuze uit 2 soorten; het campinggras en speelgras. Speelgras is de meest gekozen soort en is – meestal – de beste soort voor in de tuin. Bekijk gerust eens de 2 soorten om een beeld te krijgen van de verschillen.

Meer informatie?

Wilt u graszoden laten leveren in Geetbets en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan online een offerte aan via onze rekenmodule. Contact opnemen is immers ook mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres en ons telefoonnummer.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen