• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Over ons

Schelfhout Graszoden is gelegen in het Limburgse Kinrooi. Begin jaren negentig zijn ze gestart met het kweken van hoogkwalitatieve graszoden. Vanaf het begin is er veel aandacht gegeven aan het zorgzaam kweken van graszoden. Na meer dan 25 jaar professioneel grasmatten kweken, is het stokje over gedragen aan Stijn Tindemans van Tindemans Graszoden. Samen met ons team gaan wij verder met het leveren van topkwaliteit grasmatten in België.

In 2012 begon Stijn Tindemans met het verkopen en aanleggen van graszoden. Gewoon kleinschalig en in de regio. ”Als bijbaan bracht ik elke vrijdag en zaterdag graszoden met een aanhangkar bij de klant thuis. De graszoden werden dan één voor één met de hand afgeladen.” In 2015 zei ik mijn baan op en besloot ik op me volledig te richten op de verkoop en aanleg van graszoden. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat dit het startschot is geweest van heel veel moois.

Door een hoogwaardig product af te leveren, eerlijke prijzen te hanteren en afspraken na te komen, kregen we steeds meer naamsbekendheid. We investeerde in een eigen vrachtwagen en een webshop. Hierdoor werden we flexibel, kregen we meer aanvragen en konden we efficiënter plannen.

  

 

Onze kracht

In 2017 kwam Danique in het bedrijf en al snel zagen we dat we elkaar perfect aanvulden. Stijn voor de schermen, Danique achter de schermen. We zijn een jong bedrijf met een eigen aanpak. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op de behoefte van onze klanten. Het gemak zit hem vooral in de service die we verlenen. 24/7 online graszoden bestellen via een gebruiksvriendelijk webshop, afhalen op verschillende depots in Limburg, levering op zaterdag of een 6 dagen per week bereikbare klantenservice. Op deze manier kunnen we iedereen helpen met een nieuw gazon!

Danique: “Wij ondernemen met een persoonlijk, zakelijk karakter. ik denk dat hier onze kracht zit. Wij komen zelf uit het werkveld en kunnen ons goed in een klant verplaatsen. We nemen echt de tijd voor je, iets wat je anno nu steeds minder ziet. Het contact stopt dan ook niet na de verkoop of de aanleg van het gazon.”

Onze kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de graszoden. De juiste voorbereidingen in combinatie met goed onderhoud, bepalen de uiteindelijke kwaliteit van het gazon. Gedurende de teelt worden er zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en geen plastic netten gebruikt. Daarnaast werken we met grassoorten die minder vatbaar zijn voor ziektes en extreme droogte. Hierdoor is het gazon makkelijker te onderhouden. Benieuwd naar onze graszoden? Lees er hier meer over.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen