Grasmatten Aarschot

Uw tuin compleet maken met een nieuwe grasmat in Aarschot? Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van grasmatten, ook in Aarschot. Wij hebben ook een afhaallocatie in Kinrooi, waar u op bestelling grasmatten kunt afhalen.

Grasmatten Aarschot leveren

Naast dat Schelfhout Graszoden een afhaalservice heeft, kunt u ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de grasmatten bij u op locatie. Hierna kunt u zelf aan de slag gaan met het aanleggen van grasmatten in Aarschot. Geef uw bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat de grasmatten de volgende dag bij u geleverd kunnen worden.

Keuze uit twee grassoorten

Bent u er al over uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 grassoorten; het speelgras of campinggras. Speelgras is de meest gekozen grassoort in België, dit betreft een mooie volgroeide grasmat. Speelgras is te leveren vanaf 30m2, campinggras vanaf 100m2. Indien u de grasmatten gaat afhalen is er geen minimale afname van toepassing.

Meer informatie?

Wilt u grasmatten laten leveren in Aarschot en benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan online een offerte aan via onze rekenmodule. Na uw gestuurde aanvraag, regelen wij de rest voor u. Contact opnemen is immers ook mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres en ons telefoonnummer.

Nog vragen over grasmatten in Aarschot? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
di
15
jun
wo
16
jun
do
17
jun
vr
18
jun
di
22
jun