• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Aarschot

Uw tuin compleet maken met een nieuwe grasmat in Aarschot? Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van grasmatten, ook in Aarschot. Wij hebben ook een afhaallocatie in Kinrooi, waar u op bestelling grasmatten kunt afhalen.

Grasmatten Aarschot leveren

Naast dat Schelfhout Graszoden een afhaalservice heeft, kunt u ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de grasmatten bij u op locatie. Hierna kunt u zelf aan de slag gaan met het aanleggen van grasmatten. Geef uw bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat de grasmatten de volgende dag bij u geleverd kunnen worden.

Keuze uit twee grassoorten

Bent u er al over uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 grassoorten; het speelgras of campinggras. Speelgras is de meest gekozen grassoort in België, dit betreft een mooie volgroeide grasmat. Speelgras is te leveren vanaf 30m2, campinggras vanaf 100m2. Indien u de grasmatten gaat afhalen is de minimale afname 5m2 van toepassing.

Meer informatie?

Wilt u grasmatten laten leveren in Aarschot en benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan online een offerte aan via onze rekenmodule. Na uw gestuurde aanvraag, regelen wij de rest voor u. Contact opnemen is immers ook mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres en ons telefoonnummer.

Nog vragen over grasmatten in Aarschot? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts