• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Rotselaar

Bent u woonachtig in Rotselaar en wilt u een nieuw grasveld in uw tuin? Grasmatten in Rotselaar zijn dé oplossing! Grasmatten zijn losse matten die samen een geheel creëren. Verder zijn de grasmatten 250cm lang en 40cm breed en hebben ze een gewicht van ongeveer 17 kilogram.

Kwaliteit grasmatten

Grasmatten kopen in Rotselaar kan bij Schelfhout Graszoden. Doordat wij al 25 jaar gespecialiseerd zijn in het leveren van grasmatten, garanderen wij u kwaliteit grasmatten. Grasmatten aankopen kan gemakkelijk en snel via Schelfhout Graszoden. Doordat onze grasmatten dagelijks gecontroleerd zijn op kwaliteit bent u verzekerd van een gezonde grasmat. Bestel uw grasmatten via ons bestelformulier.

Leveren grasmatten Rotselaar en omstreken

Nu u onze website bekeken heeft, bent u toch tot de conclusie gekomen om zelf grasmatten in uw tuin te leggen? Wij leveren dagelijks in de buurt van Rotselaar, maar ook in Herentals, Leuven en Tienen. Wijzelf beschikken daarnaast over vrachtwagens om de grasmatten te transporteren. Vanuit de velden rijden wij de bestellingen uit. De grasmatten leveren wij bij u aan huis. Daarna plaatsen wij ze op gewenste plek, let wel op: de ondergrond moet verhard zijn. Omdat wij met een trans-pallet de grasmatten afladen.

Kweekproces

Onze grasmatten kweken wij bovendien minimaal 12 maanden, waardoor het een stevige grasmat is wat tegen een stootje kan. Echter is hiervoor natuurlijk wel het een en ander nodig; de grasmatten worden vrijwel dagelijks gemaaid om een zo vol mogelijk dichtgegroeide grasmat te creëren. Verder wordt er regelmatig besproeid, bemest en belucht. Na 12 maanden is de zode volgroeid tot een kant en klare grasmat en kan er geoogst. Hierdoor zitten er ook geen plastic netten in de grasmatten. Geïnteresseerd of vragen over grasmatten? Telefonisch of per mail zijn wij 6 dagen bereikbaar.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen