Grasmatten Houthalen

Sinds 1992 is Schelfhout Graszoden dé specialist op het gebied van grasmatten. Wij bezorgen dagelijks grasmatten in Limburg en omstreken, zo ook in Houthalen. Vandaar dat wij u perfect kunnen adviseren bij het nemen van de juiste keuze van grasmatten. Of u de grasmatten nu wilt afhalen of thuis wilt laten bezorgen, wij helpen u graag verder. Bovendien is het kopen van grasmatten niet alleen mogelijk in Houthalen, maar bezorgen wij ook dagelijks verse grasmatten in Helchteren, Heusden-Zolder, Zonhoven, Hechtel-Eksel en omringende dorpen.

Wat kosten grasmatten?

Wat kosten grasmatten? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Voordat u start met het leggen van grasmatten, bent u benieuwd naar het kostenplaatje. Via onze homepagina kunt u gemakkelijk een prijsberekening maken voor grasmatten Houthalen. Daarna kunt u de bestelling versturen en online afrekenen waarna u een bevestiging krijgt. Daarnaast weet u snel waar u aan toe bent en hoeveel de kosten zijn van het leveren van grasmatten. Indien u toch nog vragen heeft over de kosten of het leveren van grasmatten? Neem telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Grasmatten bestellen Houthalen

In Houthalen zijn wij dagelijks actief met het verkopen van graszoden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Schelfhout Graszoden is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en beantwoord uw vragen graag! Doordat wij al meer dan 25 jaar actief zijn met het verkopen van grasmatten in België hebben wij al vele tuinen in Houthalen voorzien van een nieuwe grasmat. Wij bezorgen de grasmatten met onze eigen vrachtwagens en onze chauffeurs geven u graag nog wat tips voor de aanleg. Graszoden besteld u dus gemakkelijk en snel bij de bekendste graszodenleverancier van België, namelijk Schelfhout Graszoden.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
27
mei
ma
30
mei
di
31
mei
wo
1
jun
do
2
jun