• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Houthalen

Sinds 1992 is Schelfhout Graszoden dé specialist op het gebied van grasmatten. Wij bezorgen dagelijks grasmatten in Limburg en omstreken, zo ook in Houthalen. Vandaar dat wij u perfect kunnen adviseren bij het nemen van de juiste keuze van grasmatten. Of u de grasmatten nu wilt afhalen of thuis wilt laten bezorgen, wij helpen u graag verder. Bovendien is het kopen van grasmatten niet alleen mogelijk in Houthalen, maar bezorgen wij ook dagelijks verse grasmatten in Helchteren, Heusden-Zolder, Zonhoven, Hechtel-Eksel en omringende dorpen.

Wat kosten grasmatten?

Wat kosten grasmatten? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Voordat u start met het leggen van grasmatten, bent u benieuwd naar het kostenplaatje. Via onze rekenformule kunt u gemakkelijk een prijsberekening maken voor grasmatten Houthalen. Daarna kunt u de bestelling versturen en online afrekenen waarna u een bevestiging krijgt. Daarnaast weet u snel waar u aan toe bent en hoeveel de kosten zijn van het leveren van grasmatten. Indien u toch nog vragen heeft over de kosten of het leveren van grasmatten? Neem telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Grasmatten bestellen Houthalen

In Houthalen zijn wij dagelijks actief met het verkopen van graszoden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Schelfhout Graszoden is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en beantwoord uw vragen graag! Doordat wij al meer dan 25 jaar actief zijn met het verkopen van grasmatten in België hebben wij al vele tuinen in Houthalen voorzien van een nieuwe grasmat. Wij bezorgen de grasmatten met onze eigen vrachtwagens en onze chauffeurs geven u graag nog wat tips voor de aanleg. Graszoden besteld u dus gemakkelijk en snel bij de bekendste graszodenleverancier van België, namelijk Schelfhout Graszoden.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts