• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Hasselt

Wilt u grasmatten in Hasselt of omstreken laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden leveren wij namelijk 5 dagen per week grasmatten bij u thuis of op locatie. Vanuit onze vestiging in Kinrooi leveren wij de bestelde graszoden in Limburg. Tevens kunt u in Kinrooi ook graszoden afhalen. Heeft u nieuw gras in Hasselt nodig? Vraag ons om advies of bestel u grasmatten vervolgens gemakkelijk en snel online.

Grasmatten prijzen

Voordat u definitief uw grasmatten gaat bestellen, kunt u gemakkelijk online de kosten berekenen. U kunt een keuze maken uit het afhalen of het bezorgen van de grasmatten. Voor het bezorgen van grasmatten in Hasselt berekenen wij een bezorgtarief. Heeft u vragen over de prijzen of over de grasmatten, u kunt ons ook telefonisch bereiken.

Grasmatten Hasselt: zelf aan de slag

Nadat u de grasmatten heeft laten bezorgen, dient u zo snel mogelijk te starten met de aanleg. We raden aan om de grasmatten binnen 24 uur te plaatsen. Laat daarom de grasmatten pas bezorgen als u ze zeker binnen 24 uur kunt leggen. Voor tips over het zelf aanleggen van de grasmatten kunt u ons stappenplan gebruiken. Hierin staat beschreven hoe u op de gemakkelijkste manier grasmatten kunt leggen. Mocht er tussentijds nog vragen zijn over het leggen van grasmatten in Hasselt, kunt u ook contact opnemen.

Onderhoud van de grasmat

Grasmatten hebben vooral de eerste twee weken extra aandacht nodig. Onder extra aandacht verstaan we veel sproeien. Het beregenen van de grasmat is essentieel voor een goede aanhechting van de grasmatten. Ook daarna heeft het verzorging en bemesting nodig om het mooi te houden. Om u hierin te helpen, kunt u online onze gratis onderhoudskalender downloaden. Zo zorgen we er samen voor dat u grasmatten gezond en groen blijven!

Wij leveren grasmatten ook in de omgeving van Hasselt, namelijk in: Herk-de-stad, Zonhoven, Heusden-Zolder en Lummen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen