Grasmatten Hasselt

Wilt u grasmatten in Hasselt of omstreken laten leveren? Bij Schelfhout Graszoden leveren wij namelijk 5 dagen per week grasmatten bij u thuis of op locatie. Vanuit onze vestiging in Kinrooi leveren wij de bestelde graszoden in Limburg. Tevens kunt u in Kinrooi ook graszoden afhalen. Heeft u nieuw gras in Hasselt nodig? Vraag ons om advies of bestel u grasmatten in Hasselt vervolgens gemakkelijk en snel online.

Grasmatten prijzen in Hasselt

Voordat u definitief uw grasmatten gaat bestellen, kunt u gemakkelijk online de kosten berekenen. U kunt een keuze maken uit het afhalen of het bezorgen van de grasmatten. Voor het bezorgen van grasmatten in Hasselt berekenen wij een bezorgtarief. Heeft u vragen over de prijzen of over de grasmatten, u kunt ons ook telefonisch bereiken.

Grasmatten Hasselt: zelf aan de slag

Nadat u de grasmatten heeft laten bezorgen, dient u zo snel mogelijk te starten met de aanleg. We raden aan om de grasmatten binnen 24 uur te plaatsen. Laat daarom de grasmatten pas bezorgen als u ze zeker binnen 24 uur kunt leggen. Voor tips over het zelf aanleggen van de grasmatten kunt u ons stappenplan gebruiken. Hierin staat beschreven hoe u op de gemakkelijkste manier grasmatten kunt leggen. Mocht er tussentijds nog vragen zijn over het leggen van grasmatten in Hasselt, kunt u ook contact opnemen.

Onderhoud van de grasmat

Grasmatten hebben vooral de eerste twee weken extra aandacht nodig. Onder extra aandacht verstaan we veel sproeien. Het beregenen van de grasmat is essentieel voor een goede aanhechting van de grasmatten. Ook daarna heeft het verzorging en bemesting nodig om het mooi te houden. Om u hierin te helpen, kunt u online onze gratis onderhoudskalender downloaden. Zo zorgen we er samen voor dat u grasmatten in Hasselt gezond en groen blijven!

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul