• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Bekkevoort

Grasmatten kopen in Bekkevoort doet u bij Schelfhout Graszoden. Doordat Schelfhout Graszoden al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in grasmatten weten wij als geen ander hoe u uw tuin kunt voorzien van een frisse groene grasmat. U kunt uw grasmatten laten thuisbezorgen door onze vakkundige chauffeurs. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de grasmatten te komen afhalen bij ons in Kinrooi. U kunt de prijs voor grasmatten gemakkelijk en snel berekenen via ons bereken formulier.

Hoe moet ik grasmatten leggen?

Het leggen van grasmatten is een gemakkelijke maar intensieve klus. U kunt de grond het beste goed omspitten zodat er weer zuurstof in de grond komt. Hierdoor kan regenwater gemakkelijk wegspoelen. Indien u dit niet doet zal het gras minder goed in de grond wortelen en zult u sneller last krijgen van mos en onkruid. Daarnaast is het belangrijk om de grond goed vlak te maken. Zo geniet u straks van een strakke grasmat in uw tuin in Bekkevoort! De grond vlak maken kan door middel van harken en walsen. Hierdoor krijgt u een strakke bedding. Indien u meer informatie wenst over het zelf leggen van grasmatten in Bekkevoort kunt u hier meer lezen!

Bemesting

Indien u de grasmatten laat bezorgen in Bekkevoort kunt u er direct meststoffen bij bestellen. Deze mestkorrels strooit u uit over de grond. Hier mogen de grasmatten direct op aangelegd worden. Bent u klaar met het leggen van de grasmatten? Zorg dat er voldoende gesproeid is om uitdroging te voorkomen.

Grasmatten bestellen Bekkevoort

Wilt u grasmatten bestellen voor uw tuin in Bekkevoort? Dit kan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier. Zorg ervoor dat u precies weet hoeveel vierkante meter gazon u nodig heeft. Het zou namelijk zonde zijn als u later te weinig graszoden heeft en niet alles dicht kunt leggen. Indien u weet hoeveel vierkante meter het is en op welke dag u wilt gaan leggen kunt u de bestelling plaatsen. Houd er wel rekening mee dat grasmatten vers- producten zijn en dus dezelfde of de volgende dag gelegd dienen te worden!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons