Grasmatten Diest

Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat, maar weet u niet waar u moet zoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Schelfhout Graszoden helpt u graag met het adviseren en leveren van grasmatten. Bij ons kiest u voor de geschikte grasmat voor uw tuin. Onze grasmatten kweken wij minimaal 12 maanden, hierdoor groeien ze uit tot een mooi uitziende, dicht gegroeide grasmat.

Speelgras of Campinggras

Wij verkopen twee verschillende grassoorten; het speelgras en het campinggras. Het graszaadmengsel van deze grassoorten is exact hetzelfde. Het verschil zit in de groeiomstandigheden en de omgeving.
Campinggras wordt aan de zijkanten van de velden gesneden. Hierdoor wordt het meer belast door de machines en is de kans er, dat er wild gras inzit. Dit houdt in dat we deze niet als speelgazon (A-keuze) kunnen verkopen. Om dit gras toch nog een eindbestemming te geven, wordt dit verkocht als B-keuze. Hierdoor is dit gras uiterst geschikt voor campings, evenementen en recreatieparken.

Leveren grasmatten Diest

Gaat u graag zelf aan de slag met grasmatten leggen, maar wilt u de grasmatten wel aan huis geleverd hebben? Kies dan voor onze bezorgservice in Diest en omstreken. Wij leveren 5 dagen per week en geven u graag nog extra advies over het aanleggen en het onderhoud. Het speelgras leveren wij vanaf 30m2 en campinggras vanaf 100m2. Heeft u maar een klein aantal graszoden nodig? U kunt de graszoden ook bij ons afhaaladres in Kinrooi ophalen, vanaf 5m2.

Bestel hier uw grasmatten

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar meer informatie. Én wat het kostenplaatje is om grasmatten te laten leveren in Diest, Herk de Stad, Tessenderlo of Bekkevoort. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij u natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kunt u ons zes dagen per week bereiken, ook per mail kunt u uw vragen stellen. Via het ‘berekenformulier’ op onze website heeft u direct een prijs voor het afhalen of bezorgen van grasmatten.

Ons team staat graag voor u klaar om advies en informatie over grasmatten met u te delen!

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul