• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Herk de Stad

Grasmatten laten leveren door Schelfhout Graszoden, al meer dan 25 jaar dé gazonspecialist van België. Schelfhout Graszoden levert hoge kwaliteit grasmatten in Herk-de-Stad en omstreken. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van graszoden garanderen wij een grasmat van de hoogste kwaliteit. Onze grasmatten begaan immers een langdurig kweekproces van minstens 12 maanden.

Grasmatten Herk-de-Stad bestellen

Wilt u losse grasmatten laten bezorgen in Herk-de-Stad, dan is het belangrijk dat u de oppervlakte meet. Aan de hand hiervan krijgt u direct een prijs. Houdt er verder rekening mee dat u altijd wat snijverlies heeft. Pak daarom altijd 5% meer. Verder is het belangrijk dat u de juiste ondergrond gebruikt. Aan te raden is een zwarte teelaarde. Bewerkt u de grond niet van tevoren, dan is de kans groot dat de grasmatten niet goed wortelen.

Keuze uit twee grassoorten

Bent u er al over uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 grassoorten; het speelgras of campinggras. Speelgras is de meest gekozen grassoort in België, dit betreft een mooie volgroeide grasmat. Speelgras is te leveren vanaf 30m2, campinggras vanaf 100m2. Indien u de grasmatten gaat afhalen is een minimale afname van 5m2 van toepassing.

Wat is het voordeel van graszoden?

Graszoden zijn kant en klare rollen met gras. Hierdoor hoeft u niet zelf te gaan inzaaien en is al het zware werk al voor u gedaan. Onze graszoden worden 12 maanden gekweekt voordat ze gesneden worden. Hierdoor zijn onze graszoden dicht bezet met gras. De grasmatten zijn 250cm lang en 40cm breed.

Bereken direct uw prijs en zie wat grasmatten thuisbezorgd in Herk-de-Stad kosten. Heeft u verdere vragen of zijn er onduidelijkheden over het leveren van grasmatten, neem telefonisch of per mail contact met ons op. Graag helpen wij u verder met al uw vragen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons