• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Lommel

Wilt u graag uw tuin voorzien van grasmatten? Schelfhout bezorgt graszoden in Lommel. Wij leveren van dinsdag tot vrijdag in geheel Belgisch Limburg. Dagelijks leveren wij in Lommel, maar ook in Overpelt, Bocholt, Neerpelt en Hamont.

Onderhoud grasmatten Lommel

Het grote voordeel aan graszoden is dat de matten al wortels bevatten. Gras zaaien is vaak een tijdrovende klus en laat u maanden wachten op een strak en groen gazon. Bij Schelfhout Graszoden kunt u al binnen één dag genieten van een groen gevulde oppervlakte. Het is wel van belang dat u het gras van het juiste onderhoud voorziet, het blijft immers een natuurproduct. Vooral in de eerste weken is water van essentieel belang. Door de hydratatie van het water kunnen de wortels goed aanhechten en blijft de kleur zoals het hoort. Tevens is bemesten sterk aan te raden. Hierdoor krijgen de grasmatten namelijk de extra mineralen om de groei te bevorderen. Indien u twijfels hebt over het onderhoud of vragen over grasmatten in Lommel, kunt u contact met ons opnemen.

Graszoden leveren Lommel

Aangezien wij transport in eigen beheer hebben leveren wij grasmatten in Lommel voor gunstige tarieven. Bij de levering ontvangt u een gratis onderhoudskalender zodat u het gazon groen en gezond kunt houden. Naast dat Schelfhout Graszoden veel graszoden levert in Lommel leveren wij ook in geheel Belgisch-Limburg.

Waarom kiezen voor Schelfhout Graszoden?

25 jaar geleden begon de onderneming Schelfhout Graszoden in Kinrooi. Wat kleinschalig begon, groeide uit tot een groot begrip in Limburg. Graszoden zijn een natuurproduct, wat betekent dat het regelmatig onderhoud nodig heeft. Dit weten we bij Schelfhout Graszoden ook. Door de graszoden te laten leveren door een professional hebt u in korte tijd een nieuwe grasmat van de beste kwaliteit. Tevens krijgt u de beste tips en advies over de verzorging van graszoden. Wilt u graszoden laten leveren in Lommel? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen