Grasmatten Antwerpen

Bent u woonachtig in Antwerpen of omstreken en bent u op zoek naar een graszodenspecialist? Zoek dan niet verder! Schelfhout Graszoden is al 25 jaar actief in de graszodenbranche en tevens altijd op de hoogte van alles wat te maken heeft met gras. Een nieuwe grasmat zorgt voor een mooi stuk groen in de tuin of op locatie. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van grasmatten in Antwerpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Grasmatten Antwerpen : zelf aan de slag?

Bent u zelf handig genoeg en wilt u zelf het gazon aanleggen? De grasmatten voor in uw tuin dient u minstens 24 uur van tevoren te bestellen. Na onze bevestiging worden verse grasmatten bij u thuis bezorgd. Nadat de grasmatten bij u thuis zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen.

Grasmatten bij u thuisbezorgd

Wilt u de grasmatten thuisbezorgd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het thuisbezorgen van grasmatten, zoals in ; Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Onze grasmatten begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Nadat de zoden 12 maanden hebben gegroeid, snijden wij onze grasmatten uit, hierna bezorgen wij ze bij u. U geniet binnen een dag van een volgroeide groene grasmat.

Schelfhout Graszoden, het bedrijf voor uw grasmatten

Wij leveren grasmatten in Antwerpen maar ook in Mechelen, Lier en omstreken. Dagelijks leveren wij speelgras en campinggrasmatten. Grasmatten zijn versproducten en dienen hierdoor dagelijks vers gesneden, per bestelling. Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Bereken dan direct uw nieuwe gazon prijs en zie daarna gelijk wanneer de grasmatten al bezorgd kunnen worden. Als u ook opzoek bent naar meststoffen voor uw grasmatten, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
3
dec
di
7
dec
wo
8
dec
do
9
dec
vr
10
dec