• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Campinggras

€ 2.99 incl. BTW p/m²

Campinggras is de ideale grassoort voor speeltuinen, campings of openbare gelegenheden. Dit gras is zeer sterk en herstelt snel na beschadiging. Deze soort is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een grote partij graszoden voor een goedkope prijs. Ons campinggras wordt net als ons speelgras dagelijks vers geoogst en direct naar de klant gebracht. Hierdoor garanderen wij altijd verse grasmatten die een lang en professioneel kweekproces zijn begaan. Wilt u campinggras kopen bij Schelfhout Graszoden? Dit kan snel en gemakkelijk via het bestelformulier op onze website.

gras   

Goedkope grassoort: campinggras

Campinggraszoden gebruikt men veelal voor campings en projecten in de openbare ruimte. Het verschil met campinggras en speelgras zit hem in de sierwaarde van het gras. Campinggraszoden snijden ze van de zijkanten van het veld. Daardoor is de kans op wildgras in deze soort groter. Tevens wordt campinggras dieper afgestoken om een volle mat te behouden. Het kan dus zijn dat deze zwaarder van gewicht is dan een rol speelgras. Echter kan het prijsverschil aantrekkelijk zijn bij een grote hoeveelheid. Campinggras is daarom een slimme keuze als u graszoden nodig heeft voor grote projecten, evenementen, festivals, de openbare ruimte of campings.

Samenstelling campinggras

Ons campinggras bestaat uit drie grassoorten: veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras. Net als het speelgras wordt campinggras minstens 12 maanden gekweekt, hierna vindt het oogsten plaats. Tijdens het kweekproces worden de grasvelden bemest en meerdere keren per week gemaaid. Onder andere door deze handelingen ontstaat er een stevig gekweekte grasmat.

Zelf aan de slag: campinggras kopen?

Wilt u campinggrasmatten leggen? Dit gaat hetzelfde als het gewone speelgras. De rollen (250cm x 40cm) hebben standaardafmetingen, waardoor ze gemakkelijk met de hand uit te rollen zijn. Tips voor het aanleggen van graszoden, leest u hier.

Wij leveren alleen campinggras bij een minimale afname van 100 m2. Voor kleinere aantallen dient u altijd het speelgras te bestellen. De grasmatten leveren wij op een pallet met een transpalet. Wilt u campinggras kopen? Dit kan gemakkelijk via onze website, via de e-mail of telefonisch.

gras   

 

 

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx