• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Leuven

Bij Schelfhout Graszoden bent u goed voor een mooie grasmat maar ook voor onderhoudsbemesting. Voor grasmatten in Leuven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren in omgeving Leuven maar ook in Herent, Rotselaar en Tielt-Winge. Bereken gemakkelijk en snel uw prijs voor het leveren van grasmatten aan huis.

Hoge kwaliteit grasmatten Leuven

Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 verschillende soorten grasmatten, namelijk: speelgras en campinggras. Beide grasmatten zijn van hoge kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen de beste grasmatten in Leuven, maar ook in omliggende steden zoals Brussel, Mechelen en Antwerpen. Onze grasmatten worden dagelijks vers gesneden waardoor u een stevige, donkergroene grasmat ontvangt.

Zelf aanleggen grasmat, hoe doe je dat?

Voordat u grasmatten gaat bestellen, dient eerst de ondergrond in orde te zijn. Verwijder het oude gazon daarna freest u de ondergrond, verdicht en geëgaliseerd kan worden. Aan te raden is onze grasmattenbemesting. Deze verspreid u onder de grasmatten, hierna legt u de grasmatten erover heen. Lees hier het uitgebreide stappenplan voor het zelf aanleggen van de grasmatten.

Handig om te weten!

  • De afmeting van een grasmat is 250cm lang en 40cm breed
  • Het gewicht is tussen de 15 en 20 kilogram
  • Grasmat zonder plastic netten
  • Direct resultaat
  • Levering 5 dagen per week
  • Telefonisch of per mail, 6 dagen per week bereikbaar

Levering grasmatten in Leuven

Onze grasmatten hebben een kweekproces van minimaal 12 maanden, waardoor er geen stevigheid nodig is van plastic netten. Nadat ze 12 maanden goed verzorgd en onderhouden zijn, snijden wij ze uit. Hierna transporteren wij ze per vrachtwagen naar u! De grasmatten liggen op een pallet. Door middel van een transpallet kunnen de grasmatten op de gewenste plaats worden neergezet.

Let wel op; de ondergrond dient geasfalteerd te zijn.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra