• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Leopoldsburg

Een groene grasmat in uw tuin bevorderd niet alleen de uitstraling, maar is ook nog eens erg handig! Een grasmat in uw tuin zorgt namelijk dat uw kinderen en eventuele huisdieren onbekommerd kunnen genieten. Bent u woonachtig in de omgeving van Leopoldsburg en wilt u grasmatten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van Schelfhout Graszoden

Onze grasmatten worden op zandgrond gekweekt zonder netten te gebruiken. Tevens begaan ze een zorgvuldig onderhoudsproces wat daarmee resulteert in een mooie dichte grasmat. Wij werken met verschillende machines om de grasmatten zo recht mogelijk af te snijden, machinaal op te rollen en automatisch op een pallet te leggen. Onze grasmatten zijn 250cm lang en 40cm breed, dit is een ideaal formaat voor in uw tuin. Door onze professionele zorg aan de grasmatten bent u verzekerd van een groene grasmat. Onze medewerkers hebben al vele grasmatten mogen leveren in Leopoldsburg, Lummen, Beringen, Tessenderlo en omliggende steden.

Grasmatten kopen in Leopoldsburg

Schelfhout Graszoden kan u grasmatten bezorgen in Leopoldsburg. Wij zijn gevestigd in Kinrooi en dat is op steenworp afstand van Leopoldsburg. Doordat wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn in het leveren van grasmatten bent u bij ons aan het juiste adres als het om grasmatten gaat! Bij ons kunt u ervoor kiezen om de grasmatten te laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om de grasmatten af te halen op onze afhaallocatie in Kinrooi, ons afhaaladres is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13:30 en 18:00 uur of zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur. Wij kunnen de grasmatten laden met onze loader.

Wilt u graag meer informatie over het aankopen van grasmatten in Leopoldsburg? Schelfhout Graszoden staat van maandag tot en met zaterdag klaar voor al uw vragen omtrent grasmatten.

Neem hier gemakkelijk en snel contact met ons op!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen