• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Beringen

Schelfhout Graszoden staat u graag bij, bij het leveren van grasmatten in Beringen. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als graszodenspecialist in Limburg en Brabant. Wij hebben al vele tuinen voorzien van een nieuwe grasmat in Beringen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine hoeveelheden als ook grote aantallen. Schelfhout Graszoden is dagelijks actief met het leveren van grasmatten en kan u daarom voor een goede prijs de grasmatten leveren.

Prijzen grasmatten

Heeft u grasmatten in Beringen nodig? Dan kan Schelfhout Graszoden u verder helpen. Naast het dagelijks leveren van grasmatten is het ook mogelijk om ze zelf af te halen op onze locatie in Kinrooi. Wij hebben 2 verschillende soorten grasmatten. Namelijk speel- en campinggras. Heeft u grasmatten nodig voor in uw tuin raden wij speelgras grasmatten aan. Onze speelgras grasmatten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben al honderden tuinen voorzien van een nieuwe speelgras grasmat!

Mocht u grasmatten nodig hebben voor een groot evenement, camping of speeltuin, kunt u ook voor campinggras grasmatten te kiezen. Deze grasmatten zijn een stukje goedkoper omdat ze aan de randen van het veld worden gesneden. Hierdoor kunnen deze grasmatten sporen van onkruid bevatten. Kortom: Schelfhout Graszoden heeft altijd de geschikte grasmat voor uw tuin.

Grasmatten kopen Beringen

Wilt u grasmatten kopen in Beringen? Schelfhout Graszoden uit Kinrooi bezorgd ze dagelijks bij u aan huis in Beringen. Maar ook omliggende dorpen zoals: Lummen, Herk-de-Stad en Tessenderlo kunnen dagelijks genieten van de service van Schelfhout Graszoden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen van onze grasmatten!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts