Grasmatten Beringen

Schelfhout Graszoden staat u graag bij, bij het leveren van grasmatten in Beringen. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als graszodenspecialist in Limburg en Brabant. Wij hebben al vele tuinen voorzien van een nieuwe grasmat in Beringen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine hoeveelheden als ook grote aantallen. Schelfhout Graszoden is dagelijks actief met het leveren van grasmatten en kan u daarom voor een goede prijs de grasmatten leveren.

Prijzen grasmatten

Heeft u grasmatten in Beringen nodig? Dan kan Schelfhout Graszoden u verder helpen. Naast het dagelijks leveren van grasmatten is het ook mogelijk om de graszoden zelf af te halen op onze locatie in Kinrooi. Wij hebben 2 verschillende soorten grasmatten. Namelijk speel- en campinggras. Heeft u grasmatten nodig voor in uw tuin dan raden wij speelgras grasmatten aan. Onze speelgras grasmatten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben al honderden tuinen voorzien van een nieuwe speelgras grasmat!

Mocht u grasmatten nodig hebben voor een groot evenement, camping of speeltuin, kunt u ook voor campinggras grasmatten te kiezen. Deze grasmatten zijn een stukje goedkoper omdat ze aan de randen van het veld worden gesneden. Hierdoor kunnen deze grasmatten sporen van onkruid bevatten. Kortom: Schelfhout Graszoden heeft altijd de geschikte grasmat voor uw tuin.

Grasmatten kopen Beringen

Wilt u grasmatten kopen in Beringen? Schelfhout Graszoden uit Kinrooi bezorgd ze dagelijks bij u aan huis in Beringen. Maar ook omliggende dorpen zoals, Lummen, Herk-de-Stad en Tessenderlo kunnen dagelijks genieten van de service van Schelfhout Graszoden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen van onze grasmatten!

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul