• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Beringen

Schelfhout Graszoden staat u graag bij, bij het leveren van grasmatten in Beringen. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als graszodenspecialist in Limburg en Brabant. Wij hebben al vele tuinen voorzien van een nieuwe grasmat in Beringen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine hoeveelheden als ook grote aantallen. Schelfhout Graszoden is dagelijks actief met het leveren van grasmatten en kan u daarom voor een goede prijs de grasmatten leveren.

Prijzen grasmatten

Heeft u grasmatten in Beringen nodig? Dan kan Schelfhout Graszoden u verder helpen. Naast het dagelijks leveren van grasmatten is het ook mogelijk om ze zelf af te halen op onze locatie in Kinrooi. Wij hebben 2 verschillende soorten grasmatten. Namelijk speel- en campinggras. Heeft u grasmatten nodig voor in uw tuin raden wij speelgras grasmatten aan. Onze speelgras grasmatten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben al honderden tuinen voorzien van een nieuwe speelgras grasmat!

Mocht u grasmatten nodig hebben voor een groot evenement, camping of speeltuin, kunt u ook voor campinggras grasmatten te kiezen. Deze grasmatten zijn een stukje goedkoper omdat ze aan de randen van het veld worden gesneden. Hierdoor kunnen deze grasmatten sporen van onkruid bevatten. Kortom: Schelfhout Graszoden heeft altijd de geschikte grasmat voor uw tuin.

Grasmatten kopen Beringen

Wilt u grasmatten kopen in Beringen? Schelfhout Graszoden uit Kinrooi bezorgd ze dagelijks bij u aan huis in Beringen. Maar ook omliggende dorpen zoals: Lummen, Herk-de-Stad en Tessenderlo kunnen dagelijks genieten van de service van Schelfhout Graszoden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen van onze grasmatten!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx