• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Lummen

Bent u op zoek naar grasmatten Lummen? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Onze locatie, gelegen in Kinrooi, bevindt zich op relatief korte rijafstand van Lummen. Wij zijn daarom ook dagelijks actief met grasmatten leveren in Lummen en omringende dorpen zoals Herk-de-Stad, Halen, Diest, Tessenderlo en Beringen. Naast het bezorgen van grasmatten kunt u ook gebruik maken van onze grasmatten afhaalservice.

De mooiste grasmatten van België!

Schelfhout Graszoden streeft dagelijks naar tevreden klanten die te spreken zijn over de grasmatten die wij leveren. Tevredenheid staat bij Schelfhout Graszoden op nummer 1! Zo geven wij u graag vrijblijvend advies voor de graswerkzaamheden en de nazorg van grasmatten in Lummen. Een grasmat heeft immers veel aandacht nodig, wilt u het gezond en mooi houden. Om u de beste nazorg te bieden, kunt u onder andere een gratis onderhoudskalender downloaden. Daarin staat alles beschreven omtrent het sproeien, bemesten, maaien en andere onderhoudswerkzaamheden.

Voordelen van grasmatten kopen Lummen

Een nieuwe grasmat kopen heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel van grasmatten is dat u op relatief gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte. Daarnaast is het ook nog eens erg praktisch. Wanneer u grasmatten legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt u uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig natuurlijk onmisbaar is!

Grasmatten zelf leggen

Bij een nieuwe grasmat kan behoorlijk wat komen kijken. Wanneer bijvoorbeeld de grond niet helemaal juist is, komen de grasmatten minder mooi door! Schelfhout Graszoden kan u voorzien van een exacte werkomschrijving die uw tuin nodig heeft voor het leggen van grasmatten in Lummen. Zo weet u precies waar u aan toe bent met betrekking tot de tarieven en werkzaamheden van een nieuwe grasmat.

Wilt u meer informatie ontvangen  over het leggen of leveren van grasmatten in Lummen of omstreken? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar onze mogelijkheden!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol