• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Tessenderlo

Schelfhout Graszoden helpt u graag met de juiste keuze voor grasmatten Tessenderlo. Wij zijn het ideale bedrijf voor al uw vragen, en natuurlijk het leveren van grasmatten. Door onze professionele chauffeurs en kwaliteitszoden zijn wij een graszodenspecialist in zowel België als Nederland.

Voorbereidingen tuin 

Voordat u grasmatten gaat bestellen dient uw tuin wel de juiste voorbereidingen te hebben gehad. Graag verwijzen wij u door naar ‘het 8 stappen plan voor het zelf leggen van grasmatten’. Hierin staan handige tips en weetjes over hoe u het beste uw tuin kunt klaarmaken voordat u de nieuwe grasmatten gaat leggen.

Oppervlakte tuin meten, grasmatten Tessenderlo

Bij het bestellen van grasmatten dient ten eerste de oppervlakte van de tuin te weten. Deze meet u gemakkelijk door de lengte en breedte te vermenigvuldigen. Hierbij is het altijd verstandig om 5% extra te nemen, omdat er hoogstwaarschijnlijk ook snijverlies plaatsvind. Hoe rekent u 5% extra uit? De oppervlakte x 1,05 is de uitkomst. Wij raden aan de uitkomst te bestellen.

Verschil speelgras en campinggras 

Wij verkopen twee verschillende grassoorten, namelijk het speelgras en het campinggras. De grasmatten zijn met hetzelfde graszadenmengsel gekweekt. Het verschil zit immers in de groeiomstandigheden en omgeving. Campinggras wordt aan de zijkanten van de velden gesneden. Hierdoor wordt het meer belast door machines en de kans is groot dat er wildgras inzit. Speelgras is hierdoor de A-keuze kwaliteit graszode en campinggras de B-keuze kwaliteit.

Wenst u graag meer informatie of wenst u een bestelling te plaatsen? Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, per mail of via ons bestelformullier.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons