• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Maasmechelen

Grasmatten kopen in Maasmechelen? Schelfhout Graszoden levert veelal grasmatten in Maasmechelen en omgeving. Door te kiezen voor grasmatten kunt u binnen één dag genieten van een groen gazon. Vanuit onze thuisbasis in Kinrooi zijn wij dagelijks actief met het leveren van graszoden in Maasmechelen, Dilsen- Stokkem en Elen. Ook kunt u (kleine) partijen en/of bemesting bij ons afhalen in Kinrooi.

Grasmatten leveren Maasmechelen

Voordat u start met het aanleggen van grasmatten, dient u deze vooraf bij ons te bestellen. Door middel van onze website kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Via onze website of telefoonnummer kunt u gemakkelijk grasmatten bestellen. De door u bestelde grasmatten snijden wij dagvers van het veld. Hierna plaatsen wij de graszoden machinaal op pallets. Vanuit de velden vervolgen onze vrachtwagens de route om de grasmatten af te leveren, zo ook in Maasmechelen. Dezelfde dag geniet u nog van groene grasmat in uw woonplaats.

Kwaliteit grasmatten

Schelfhout Graszoden streeft naar de beste kwaliteit grasmatten. Voordat onze graszoden worden geoogst, hebben ze een zorgvuldig behandeling gehad. Omdat de graszoden dagvers gesneden worden, krijgt u de graszoden dagelijks vers thuis bezorgd. Na het plaatsen van de grasmatten is een deugdelijk onderhoud extra belangrijk. Om u hierbij te helpen hebben wij een onderhoudskalender geschreven. Hier staat stap-voor-stap beschreven hoe u uw (nieuwe) gazon, gezond en groen houdt!

Meer informatie

Wanneer u vragen heeft over het kweekproces of over grasmatten, aarzel niet om contact op te nemen. Wilt u grasmatten direct online bestellen? Dan kan dit gemakkelijk via ons rekensysteem op de website. Ook kunt u hier gemakkelijk een prijs van de graszoden vinden.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol