Grasmatten Dilsen-Stokkem

Gemakkelijk en snel graszoden in Dilsen-Stokkem? Kies dan voor Schelfhout Graszoden. Wij zijn dagelijks actief in en rondom Dilsen-Stokkem met onze bezorgservice.  Bent u woonachtig in Dilsen-Stokkem of omstreken? Dan heeft Schelfhout ook voor u voordelen. Al onze grasmatten zijn gunstig geprijsd en van de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat onze graszoden in Dilsen-Stokkem niet onnodig duur hoeven te zijn, zoals dit vaak wel het geval is.

Graszoden, vrij van netten

Schelfhout Graszoden staat bekend om zijn topkwaliteit grasmatten. Onze graszoden worden namelijk maar liefst 12 maanden gekweekt, zonder netten! Hierdoor is de graszode van nature sterk en dat merkt u. Doordat onze graszoden een zorgvuldig en duurzaam kweekproces ondergaan, gingen reeds veel mensen u al voor bij het kopen van graszoden.

Grasmatten Dilsen-Stokkem zelf leggen

Bent u van plan om zelf uw tuin in Dilsen-Stokkem te voorzien van een nieuwe grasmat? Ten eerste is dit een klus die u zelf uit kunt voeren zonder al te veel kennis van zaken te hebben. Daarnaast is namelijk geen hele moeilijke maar wel een zware klus om zelf grasmatten te leggen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om ervoor de zorgen dat de grond voldoende is los gemaakt. Hierdoor kunnen de wortels van de grasmatten goed inwortelen. Tevens is het belangrijk dat de grond voldoende vlak gemaakt is voordat de grasmatten geplaatst worden. Via ons zelf grasmatten leggen plan kunt u tips en uitleg lezen die u later kunt toepassen.

Bezorgen grasmatten Dilsen-Stokkem?

Heeft u een paar goede groene vingers en gaat u zelf aan de slag met grasmatten leggen. Dan kunt u zelf de graszoden komen afhalen in Kinrooi of laten bezorgen. Hierdoor hoeft u zelf geen remork tot beschikking te hebben en bespaart u meer kosten. Wilt u de grasmatten snel geleverd hebben? Bestel uw graszoden minimaal 24 uur van te voren. Heeft u vragen, neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
28
jan
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb