• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Dilsen-Stokkem

Gemakkelijk en snel graszoden in Dilsen-Stokkem? Kies dan voor Schelfhout Graszoden. Wij zijn dagelijks actief in en rondom Dilsen-Stokkem met onze bezorgservice.  Bent u woonachtig in Dilsen-Stokkem of omstreken? Dan heeft Schelfhout ook voor u voordelen. Al onze grasmatten zijn gunstig geprijsd en van de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat onze graszoden in Dilsen-Stokkem niet onnodig duur hoeven te zijn, zoals dit vaak wel het geval is.

Graszoden, vrij van netten

Schelfhout Graszoden staat bekend om zijn topkwaliteit grasmatten. Onze graszoden worden namelijk maar liefst 12 maanden gekweekt, zonder netten! Hierdoor is de graszoden van nature sterk en dat merkt u. Doordat onze graszoden een zorgvuldig en duurzaam kweekproces ondergaan gingen reeds veel mensen u al voor bij het kopen van onze graszoden.

Grasmatten Dilsen-Stokkem zelf leggen

Bent u van plan om zelf uw tuin in Dilsen-Stokkem te voorzien van een nieuwe grasmat? Ten eerste is dit een klus die u zelf uit kunt voeren zonder al te veel kennis van zaken te hebben. Daarnaast is namelijk geen hele moeilijke maar wel een zware klus om zelf grasmatten te leggen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om ervoor de zorgen dat de grond voldoende is los gemaakt. Hierdoor kunnen de wortels van de grasmatten goed inwortelen. Tevens is het belangrijk dat de grond voldoende vlak gemaakt is voordat de grasmatten geplaatst worden. Via ons zelf grasmatten leggen plan kunt u tips en uitleg lezen die u later kunt toepassen.

Graszoden bezorgen in Dilsen-Stokkem?

Heeft u een paar goede groene vingers en gaat u zelf aan de slag met grasmatten leggen. Dan kunt u zelf de graszoden komen afhalen in Kinrooi of laten bezorgen. Hierdoor hoeft u zelf geen remork tot beschikking te hebben en bespaart u meer kosten. Wilt u ze snel geleverd hebben? Bestel uw graszoden minimaal 24 uur van te voren. Heeft u vragen, neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen