• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Opglabbeek

Op zoek naar grasmatten in Opglabbeek? Bij Schelfhout Graszoden kunt u gemakkelijk grasmatten bestellen voor bij u thuis. Kiest u voor Schelfhout Graszoden, dan kiest u voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Al 25 jaar zijn wij dagelijks actief met graszoden bezorgen in Limburg-België. Voor vragen kunt u 6 dagen per week telefonisch bij ons terecht.

Topkwaliteit grasmatten

Met eigen transport bezorgen wij onze grasmatten naar Opglabbeek. Dit gebeurt elke ochtend, zodat de zoden altijd dagvers zijn. Vanuit Kinrooi bezorgen wij de grasmatten door geheel Limburg en België. Indien u niet voor de bezorgservice kiest of u heeft een klein aantal grasmatten nodig, kunt u deze bij ons afhalen. Let op: de graszoden afhalen / laten bezorgen gaat op bestelling. Vooraf uw telefonisch of per mail uw bestelling doorgeven is noodzakelijk.

Grasmatten leggen Opglabbeek

Wij leveren het gehele jaar graszoden in Opglabbeek. Indien de weersomstandigheden dit toelaten. Indien het té nat is of vriest kunnen de graszoden niet uitgesneden worden.
Hoe u precies zelf aan de slag kunt gaan met het zelf aanleggen van grasmatten kunt u hier lezen. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Grasmatten leveren

Neemt u graag het hef in eigen handen en beschikt u over groene vingers? Dan kunt u zelf de graszoden leggen. Met ons zelf leggen stappenplan geven wij u een duwtje in de goede richting. Indien u vroeg op de dag wilt beginnen, raden wij aan de grasmatten een dag eerder te laten bezorgen

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx