Grasmatten As

Bent u woonachtig in de omgeving As en wilt u een nieuwe grasmat in de tuin? Schelfhout Graszoden biedt de oplossing! Indien u kiest voor grasmatten geniet u snel van een nieuwe gazon. Zo kunt u bijvoorbeeld grasmatten in As gemakkelijk zelf plaatsen met de aanlegtips van Schelfhout Graszoden. Het voordeel van onze tips is dat u hierdoor een beter eindresultaat zult krijgen, waardoor u lang kunt genieten van uw gras. Kortom: wij informeren u graag over de mogelijkheden om grasmatten te leggen.

Diverse soorten grasmatten

Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 verschillende soorten grasmatten: campinggras en speelgras. Hoewel beide grassoorten van topkwaliteit zijn en op dezelfde wijze worden gekweekt, zijn er kleine verschillen tussen de soorten. Zo snijden ze campinggras langs de kanten van de velden, waardoor het kleine sporen van wild gras kan bevatten. Daarom is dit soort voor campings en evenementen een prima keuze. Indien u grasmatten nodig heeft voor uw tuin kunt u het beste voor ons speelgras kiezen. Deze grasmatten zijn dicht bezet met gras en hebben de mooiste groene kleur.

Grasmatten leggen As

Bij Schelfhout Graszoden staat kwaliteit voorop. Onze graszoden hebben een kweekproces van minimaal 12 maanden en ze zijn vrij van plastic netten.  Hierdoor geniet u van een verse grasmat die gezond is en die u direct kunt aanleggen. Wilt u net als vele anderen grasmatten kopen in As, Opglabbeek of omstreken? Dat kan gemakkelijke via onze website. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen via ons telefoonnummer of via het contactformulier. Wij leveren onder andere ook grasmatten in Meeuwen-Gruitrode, Oudsbergen, Dilsen-Stokkem en Wijshagen.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
3
dec
di
7
dec
wo
8
dec
do
9
dec
vr
10
dec