• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Graszoden thuisbezorgen

Voor het thuisbezorgen van grasmatten bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. U maakt de keuze uit de premium speelgrasmat of camping-recreatiegazon. Het leveren van de speelgrasmat is mogelijk vanaf 30m2 en camping-recreatiegazon vanaf 100 m2. Wij leveren in geheel Belgisch Limburg. Dat betekent dat wij leveren in de gemeente Maaseik, Peer, Lommel, Leuven, Hasselt, Genk, Mechelen, Tienen, Tongeren en nog veel andere steden.

Grasmatten bestellen?

Dit gaat gemakkelijk en snel door middel van onze website. Wanneer u op onze website het aanvraagformulier invult met uw adres en postcode geven wij u de prijs van het thuis bezorgen of het zelf afhalen in Kinrooi. Daarna kunt u de leverdatum of afhaaldatum zelf kiezen. Het is aan te raden de organische bemesting erbij te bestellen, deze kunt u verspreiden onder de grasmatten zodat de grasmatten beter aan de ondergrond hechten. Natuurlijk kunt u de bestelling ook telefonisch of per e-mail doorgeven.

Grasmatten, vrij van netten

Schelfhout Graszoden staat bekend om zijn topkwaliteit grasmatten. Omdat wij onze grasmatten minimaal 12 maanden kweken, zijn ze vrij van plastic netten. De grasmat is van nature al sterk genoeg. Onze grasmatten gaan alle een zorgvuldig kweekproces. Lees hier meer over de samenstelling van onze graszoden.

Thuisbezorgen graszoden, meer informatie?

Wilt u grasmatten thuis laten bezorgen? Maak gebruik van onze bezorgservice. U kunt de graszoden een dag van tevoren telefonisch, per e-mail of via de website bestellen. De grasmatten worden door middel van ons transport of door een partner met de camion bezorgd. Aangekomen bij het leveraders worden de grasmatten met een transpallet gelost.

Let op: wij kunnen alleen grasmatten lossen op verharde stukken.

 

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube