Campinggras kopen?

Campinggras is de ideale zode voor speeltuinen, campings of openbare gelegenheden. Dit gras is zeer sterk en herstelt vrij snel naar beschadiging. Deze zode is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een grote partij graszoden voor een goedkope prijs. Ons Campinggras wordt net als ons speelgras en schaduwgras dagelijks geoogst en direct naar de klant gebracht. Hierdoor garanderen wij altijd verse grasmatten die een lang en professioneel kweekproces zijn begaan. Campinggras koopt u bij Schelfhout Graszoden. Dit kan snel en gemakkelijk via het bestelformulier op onze website.

Campinggras voor uw camping

Campinggraszoden worden veelal gebruikt voor campings en (gemeentelijke) projecten. Het verschil met campinggras en speelgras zit hem in de sierwaarde. Campinggras wordt aan de kant van het veld afgesneden. Daardoor is de kans op wildgras in campinggraszoden groter. Tevens wordt camping gras dieper afgesneden om een sterke mat te behouden. Het kan dus zijn dat een rol campinggras zwaarder van gewicht is dan een rol speelgras of schaduwgras. Echter kan het prijsverschil erg aantrekkelijk zijn bij grotere hoeveelheden. Campinggras is daarom een slimme keuze voor grote projecten als evenementen, festivals en campings.

Campinggrasmatten leggen

Wilt u campinggrasmatten leggen? Dit gaat hetzelfde als het gewone speelgraszode. De rollen (2,5 m2 x 0.4 m2) hebben standaardafmetingen, waardoor ze gemakkelijk met de hand uit te rollen zijn. De grasmatten worden op pallets van 68 m2 per stuk geleverd. Onze chauffeurs kijken waar ze de pallets het beste kunnen plaatsen, zodat ze zo dicht mogelijk bij het nieuwe stuk liggen.

Wij leveren alleen campinggraszoden bij een minimale afname van 50 m2. De pallets met grasmatten worden direct van het veld naar de klant gebracht. Campinggrasmatten zijn uiterst geschikt voor de aanleg van campings, speeltuinen, openbare gelegenheden en evenementen.

Advies nodig?

0474 092559

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
di
28
mei
wo
29
mei
vr
31
mei
di
4
jun
wo
5
jun