Campinggras kopen

Al vanaf € 2.75 incl. BTW p/m²

Campinggras is het ideale grassoort voor speeltuinen, campings of openbare gelegenheden. Dit gras is zeer sterk en herstelt snel naar beschadiging. Deze zode is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een grote partij graszoden voor een goedkope prijs. Ons campinggras wordt net als ons speelgras dagelijks vers geoogst en direct naar de klant gebracht. Hierdoor garanderen wij altijd verse grasmatten die een lang en professioneel kweekproces zijn begaan. Wilt u campinggras kopen bij Schelfhout Graszoden? Dit kan snel en gemakkelijk via het bestelformulier op onze website.

Goedkope grassoort: campinggras

Campinggraszoden worden veelal gebruikt voor campings en (gemeentelijke) projecten. Het verschil met campinggras en speelgras zit hem in de sierwaarde van het gras. Campinggraszoden worden aan de zijkant van het veld afgesneden. Daardoor is de kans op wildgras in deze soort groter. Tevens wordt campinggras dieper afgestoken om een volle mat te behouden. Het kan dus zijn dat deze zwaarder van gewicht is dan een rol speelgras. Echter kan het prijsverschil aantrekkelijk zijn bij een grote hoeveelheid. Campinggras is daarom een slimme keuze als u graszoden nodig heeft voor grote projecten, evenementen, festivals of campings.

Samenstelling campinggras

Ons campinggras bestaat uit drie grassoorten: veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras. Net als het speelgras wordt campinggras minstens 12 maanden gekweekt voordat het wordt geoogst. Tijdens het kweekproces worden de grasvelden bemest en meerdere keren per week gemaaid. Onder andere door deze handelingen ontstaat er een stevig gekweekte grasmat.

Zelf aan de slag: campinggras kopen?

Wilt u campinggrasmatten leggen? Dit gaat hetzelfde als het gewone speelgras. De rollen (250cm x 40cm) hebben standaardafmetingen, waardoor ze gemakkelijk met de hand uit te rollen zijn. Tips voor het aanleggen van graszoden, leest u hier.

Wij leveren alleen campinggras bij een minimale afname van 100 m2. Voor kleinere aantallen dient u altijd het speelgras te bestellen. De grasmatten worden op een pallet geleverd met een transpalet. Wilt u campinggras kopen? Dit kan gemakkelijk via onze website, via de e-mail of telefonisch.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
22
jan
vr
29
jan
di
2
feb
wo
3
feb
do
4
feb