• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Zonhoven

Wilt u graag grasmatten kopen voor uw tuin in Zonhoven? Schelfhout Graszoden levert dagelijks grasmatten in de regio Zonhoven. Daarnaast hebben wij in Halveweg, Kuringen, Stokrooie en Bolderberg al vele tuinen voorzien van een nieuwe grasmat. Ook is het mogelijk om bij ons grasmatten af te halen, dit gaat enkel op bestelling. Ons afhaaladres is gelegen in Kinrooi, geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 uur en op zaterdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in grasmatten. U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering van uw nieuwe grasmat. Wij geven graag advies voor grasmatten in uw tuin in Zonhoven.

Grasmatten Zonhoven

Schelfhout Graszoden staat u bij, bij het afhalen of het leveren van grasmatten in Zonhoven. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende soorten gras, namelijk campinggras en speelgras. Ons campinggras is een B-keuze en kan sporen van wild gras bevatten. Daarentegen is ons speelgras een premium soort en is daardoor voller van structuur. Voor uw gazon kunt u het beste kiezen voor speelgras. Mocht u grasmatten nodig hebben voor een evenement of voor een camping, dan is wellicht ons campinggras aan te raden.

Grasmatten online bestellen

Wilt u de grasmatten graag online bestellen? Dat kan! Schelfhout Graszoden heeft een online bestelformulier waardoor het gemakkelijk is om een prijs te berekenen en de grasmatten te bestellen. Mocht u ervoor kiezen om de grasmatten zelf af te halen kan dat natuurlijk ook. Op dinsdag t/m vrijdag en zaterdagochtend is het mogelijk om bij ons in Kinrooi grasmatten af te halen. Vanaf Zonhoven bent u in ongeveer 35 minuten bij ons in Kinrooi. Voor meer informatie over onze graszoden en grasmatten online bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts