Grasmatten Zonhoven

Wilt u graag grasmatten kopen voor uw tuin in Zonhoven? Schelfhout Graszoden levert dagelijks grasmatten in de regio Zonhoven. Daarnaast hebben wij in Halveweg, Kuringen, Stokrooie en Bolderberg al vele tuinen voorzien van een nieuwe grasmat. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in grasmatten. U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering van uw nieuwe grasmat. Wij geven graag advies voor grasmatten in uw tuin in Zonhoven.

Grasmatten Zonhoven

Schelfhout Graszoden staat u bij, bij het afhalen of het leveren van grasmatten in Zonhoven. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende soorten gras, namelijk campinggras en speelgras. Ons campinggras is een B-keuze en kan sporen van wild gras bevatten. Daarentegen is ons speelgras een premium soort en is daardoor voller van structuur. Voor uw gazon in Zonhoven kunt u het beste kiezen voor speelgras. Mocht u grasmatten nodig hebben voor een evenement of voor een camping, dan is wellicht ons campinggras aan te raden.

Grasmatten online bestellen

Wilt u de grasmatten graag online bestellen? Dat kan! Schelfhout Graszoden heeft een online bestelformulier waardoor het gemakkelijk is om een prijs te berekenen en de grasmatten te bestellen. Mocht u ervoor kiezen om de grasmatten zelf af te halen kan dat natuurlijk ook. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is het mogelijk om bij ons in Kinrooi grasmatten af te halen. Vanaf Zonhoven bent u in ongeveer 35 minuten bij ons in Kinrooi. Voor meer informatie over onze graszoden en grasmatten online bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
3
dec
di
7
dec
wo
8
dec
do
9
dec
vr
10
dec