• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten laten leggen

Wilt u grasmatten laten leggen? Kies dan eerst de juiste grasmatten uit. Onze grasmatten zijn 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. Hierdoor bedek je dus snel een groot oppervlakte met een groen grasveld. Hieronder geven wij uitleg over de verschillen tussen speelgras en campinggras. Ook informeren wij u over het aanleggen van grasmatten, door u zelf of een tuinaannemer.

Speelgras en campinggras

Wij verkopen twee grassoorten, namelijk; het speelgras en het campinggras. Beide grassoorten zijn samengesteld uit drie dezelfde graszaden. Het speelgras is een A-kwaliteit grassoort, het campinggras is een B-kwaliteit grassoort. Campinggras wordt aan de zijkanten van de velden gesneden. Hier rijden machines overheen en er zit meer wildgras in. Daardoor kan campinggras niet als A-kwaliteit gras worden verkocht. Het campinggras is vanaf 100m2 te bestellen.

Het aanleggen van nieuwe grasmatten

Het zelf aanleggen van nieuwe grasmatten is geen lastige klus. U dient echter wel ietwat aan voorbereidingen te doen, daarna kunt u zelf aan de slag met het aanleggen van grasmatten. De voorbereidingen zijn erg belangrijk, hier leest u het stappenplan om zelf grasmatten aan te leggen. De graszoden kunnen door ons geleverd worden maar ook het zelf afhalen is mogelijk.

Uitbesteden van grasmatten leggen

Bent u er toch over uit dat u niet zelf de grasmatten gaat leggen? Wij hebben een groot bestand aan ervaring rijke tuinaannemers. Bovendien geven wij u graag raad met tuinaannemers bij u in de buurt. De tuinaannemer doet de voorbereidingen en legt de grasmatten. De grasmatten worden vanuit ons aangeleverd. Geniet snel van een mooie groene tuin met een stevige grasmat. Neem gerust telefonisch of per mail contact op!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra