Over ons

Graszoden van top kwaliteit, al meer dan 25 jaar!

Schelfhout Graszoden is gelegen in het Limburgse Kinrooi. Begin de jaren negentig zijn wij gestart met het kweken van hoogkwalitatieve graszoden. Vanaf het begin hebben wij veel aandacht gegeven aan het zorgzaam kweken van graszoden. Na meer dan 25 jaar professioneel grasmatten kweken, is het stokje over gedragen aan Stijn Tindemans. Samen met ons team gaan wij verder met het leveren van topkwaliteit grasmatten in België.

Onze kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de graszoden. De juiste keuze en samenstelling van graszaad in combinatie met goed onderhoud, bepalen de uiteindelijke kwaliteit van het gras. Gedurende de teelt gebruiken we zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en geen plastic netten. Daarnaast werken we met grassoorten die minder vatbaar zijn voor ziektes en extreme droogte. Hierdoor is het gazon makkelijker te onderhouden. Benieuwd naar onze grasmatten? Lees er hier meer over.

Op onze website vindt u verdere informatie over onze grasmatten en diensten. Heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Neem contact op!

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul