• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Vilvoorde

Schelfhout Graszoden is het ideale bedrijf voor het bezorgen van graszoden. Door onze vakkundigheid zijn wij een erkende graszodenspecialist in zowel België als Zuid Limburg (NL) en Duitsland. Zo zijn wij regelmatig actief voor het leveren van grasmatten in Vilvoorde en omstreken.

Een nieuw stuk gras in Vilvoorde

Gras is iets wat meestal onmisbaar is in de tuin. Of het nu voor de spelende (klein) kinderen is, voor de huisdieren of gewoon voor een groenoppervlakte: gras is gewoon ontzettend handig. Vooral in de zomer is het heerlijk om te genieten van een groen gazon in de tuin. Door graszoden te leggen in Vilvoorde, creëert u gemakkelijk een schitterend groen stuk.

Graszoden in Vilvoorde

Wij leveren grasmatten in Vilvoorde, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kunt u door ons grasmatten laten leveren of zelf afhalen op ons afhaaladres in Kinrooi. Telefonisch, per mail of via ons bestelformulier kunt u gemakkelijk de prijs nakijken van de levering van uw graszoden.

Graszoden bemesten Vilvoorde

Bij de bestelling van grasmatten raden we aan om de organische bemesting erbij te bestellen. Deze bemesting kunt u onder de grasmatten verspreiden zodat de wortels beter aan de ondergrond hechten. Ook is het erg verstandig om uw gazon om de 3 maanden te bemesten. Daarnaast in maart en juni de onderhoudsbemesting, in september de najaarbemesting en in december de kalkkorrels. Door middel van bemesting, blijft uw gazon het gehele jaar rond gezond!

Samenstelling graszaden

Onze graszoden zijn gekweekt uit 3 verschillende graszaden. Het is een samenstelling uit roodzwenkgras, veldbeemdgras en Engels raaigras. Doordat onze zoden zijn gekweekt uit 3 graszaden en het kweekproces minimaal 12 maanden duurt is het een sterke, volgroeide, donkergroene grasmat die tegen een stootje kan. De grasmat hersteld snel na een stootje.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx