• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Riemst

Bent u op zoek naar grasmatten in Riemst? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Kinrooi en dat bevindt zich op korte afstand van Riemst. We zijn daarom vrijwel dagelijks actief met het leveren van grasmatten in de regio Tongeren, Bolder, Zussen en Ketsingen. Daarnaast is het mogelijk om grasmatten af te halen bij ons afhaaldepot in Molenbeersel, Kinrooi.

Gezonde graszoden Riemst

Wij zijn er dagelijks mee bezig om tevreden klanten te krijgen, tevredenheid en kwaliteit staat bij ons namelijk op nummer 1. Zo geven wij graag gratis advies voor de aanleg van grasmatten en kunt u een gratis onderhoudskalender downloaden. Een grasmat heeft immers veel aandacht nodig, wilt u het fris en groen houden. Om de juiste nazorg te geven kunt u onze onderhoudstips doornemen. Zo geniet ook u jarenlang van gezonde graszoden in Riemst.

Nieuwe grasmatten leggen

Bij het aanleggen van een grasmat komt best wel wat kijken. Bijvoorbeeld wanneer de grond niet juist is, zullen de grasmatten niet helemaal tot hun recht komen. Wij voorzien u graag van een goede werkomschrijving die uw tuin nodig heeft voor het leggen van graszoden in Riemst. Daardoor weet u exact waar u op moet letten bij het zelf leggen van een nieuwe grasmat in uw tuin.

Voordelen grasmatten in Riemst

Een nieuwe grasmat leggen in Riemst heeft verschillende voordelen. Ten eerste is dat u op een gemakkelijke en voordelige wijze uw tuin kunt voorzien van een groen tapijt. Ten tweede bent u direct van de modder en zand af en nemen uw kinderen en/of huisdieren de modder niet mee binnenshuis. Daarnaast maakt het uw tuin een stuk natuurlijker. Genieten van een groen gazon is voor u dus ook een voordeel. Nog vragen over grasmatten of het onderhoud hiervan? Neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx