• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Meeuwen-Gruitrode

Uw tuin voorzien van grasmatten? Schelfhout Graszoden levert dagelijks grasmatten in Meeuwen-Gruitrode en omstreken. Wij leveren op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ons afhaaladres in Kinrooi is 5 dagen per week geopend voor graszoden af te halen, echter gaat het afhalen van graszoden ook op bestelling! Lees hieronder meer hierover.

Grasmatten thuisbezorgd Meeuwen-Gruitrode

Genieten van een mooie groene oppervlakte, dit kan al binnen een dag. De grasmatten worden namelijk in de ochtend uitgesneden en op de vrachtwagen geladen. De chauffeur bezorgd de grasmatten bij u aan huis. Ook is het mogelijk om aanlegbemesting bij uw graszoden te leveren. Door middel van deze organische bemesting worden de wortels gestimuleerd op aan de ondergrond te groeien.

Afhaallocatie Kinrooi

Grasmatten afhalen in Kinrooi is mogelijk. Dit gaat op bestelling en met een minimale afname van 5m2. De afhaaldagen zijn op dinsdag t/m vrijdag tussen 13:30 en 18:00 uur en op zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur. Maar ook is er bemesting voor het gehele jaar en daarnaast ook graszaad te verkrijgen op ons afhaaladres.

Bestellen grasmatten Meeuwen-Gruitrode

Door middel van onze website, telefonisch of ook per mail is het mogelijk grasmatten te bestellen. U kunt de keuze maken uit graszoden laten leveren of zelf af te halen in Kinrooi. Het leveren van het speelgras is mogelijk vanaf 30m2, bij het afhalen is de minimale afname 5m2 graszoden.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol