Grasmatten Kinrooi

Schelfhout Graszoden is sinds 1992 dé grasmatten specialist van de regio. Doordat wij in Kinrooi gevestigd zijn is het voor u gemakkelijk om de grasmatten af te halen. Grasmatten afhalen kan op dinsdag, donderdag en op zaterdagochtend. De grasmatten worden dagelijks vers gesneden en de grasmatten worden door ons geladen met een shovel. Voor grasmatten bent u dus aan het juiste adres bij ons. Wilt u graag graszoden bestellen voor uw tuin? Bestel ze dan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier.

Grasmatten kopen Kinrooi

Wilt u graag grasmatten kopen voor uw tuin? Wij van Schelfhout Graszoden zijn gespecialiseerd in grasmatten en kunnen u de beste grasmatten leveren. Grasmatten kopen in Kinrooi kan door middel van afhalen op onze afhaallocatie in Molenbeersel. Mocht u de grasmatten liever laten thuisbezorgen kan dat natuurlijk ook. Wij bezorgen de graszoden met onze eigen vrachtwagens. Hierdoor kunt u op elke gewenste dag uw grasmatten gaan aanleggen. Bestel op tijd zodat wij het transport kunnen inplannen. Grasmatten kopen kan dus gemakkelijk en snel bij Schelfhout Graszoden.

Grasmatten leggen

Wilt u de grasmatten zelf aanleggen? U kunt het beste eerst onze zelf aanleg tips doorlezen. Het is belangrijk een goede basis te leggen voor een nieuwe grasmat. De ondergrond goed te frezen is van groot belang zodat er zuurstof in de grond komt. Door frezen kan water goed weg lopen en zullen de wortels inwortelen. Ten tweede is het egaliseren van de ondergrond erg belangrijk om een strakke grasmat te krijgen. Egaliseren kunt u doen doormiddel van een hark of een rij. Zo geniet u jarenlang van een mooie grasmat in uw tuin.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul