Grasmatten Kinrooi

Schelfhout Graszoden uit Molenbeersel is sinds 1992 dé grasmatten specialist van de regio. Doordat wij in Kinrooi gevestigd zijn is het voor u gemakkelijk om de grasmatten bij ons af te halen. Grasmatten afhalen kan bij Schelfhout Graszoden op dinsdag, donderdag en op zaterdagochtend. De grasmatten worden dagelijks vers gesneden en de grasmatten worden door ons geladen met een shovel. Voor grasmatten Kinrooi bent u dus aan het juiste adres bij Schelfhout Graszoden. Wilt u graag graszoden bestellen voor uw tuin in Kinrooi? Bestel ze dan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier.

Grasmatten kopen Kinrooi

Wilt u graag grasmatten kopen voor uw tuin in Kinrooi? Wij van Schelfhout Graszoden zijn gespecialiseerd in grasmatten en kunnen u de beste grasmatten leveren. Grasmatten kopen in Kinrooi kan door middel van afhalen op onze afhaallocatie in Molenbeersel. Mocht u de grasmatten liever laten thuisbezorgen kan dat natuurlijk ook. Grasmatten kopen kan 6 dagen in de week bij ons. Wij bezorgen de graszoden met onze eigen vrachtwagens bij u aan huis. Hierdoor kunt u op elke gewenste dag uw grasmatten gaan aanleggen. Bestel de grasmatten op tijd zodat wij het transport kunnen inplannen. Grasmatten kopen in Kinrooi kan dus gemakkelijk en snel bij Schelfhout Graszoden.

Grasmatten leggen

Wilt u de grasmatten aanleggen kunt u het beste eerst onze zelf aanleg tips doorlezen. Het is namelijk erg belangrijk om een goede basis te leggen voor een nieuwe grasmat. Indien u dit goed aanpakt zult u merken dat u jarenlang zult genieten van uw zelf aangelegde grasmat. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om de ondergrond goed los te frezen zodat er weer zuurstof in de grond komt. Daarnaast kan door frezen water goed weg lopen en zullen de wortels van de grasmatten goed kunnen inwortelen. Ten tweede is het egaliseren van de ondergrond erg belangrijk om een strakke grasmat te krijgen. Egaliseren kunt u doen doormiddel van een hark of een rij. Voor verdere aanlegtips kunt u hier alle informatie vinden. Zo geniet u jarenlang van een mooie grasmat in uw tuin in Kinrooi.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
22
jan
vr
29
jan
di
2
feb
wo
3
feb
do
4
feb