• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Kinrooi

Schelfhout Graszoden is sinds 1992 dé grasmatten specialist van de regio. Doordat wij in Kinrooi gevestigd zijn is het voor u gemakkelijk om de grasmatten af te halen. Grasmatten afhalen kan op dinsdag t/m vrijdag en op zaterdagochtend. De grasmatten worden dagelijks vers gesneden en de grasmatten worden door ons geladen met een shovel. Voor grasmatten bent u dus aan het juiste adres bij ons. Wilt u graag graszoden bestellen voor uw tuin? Bestel ze dan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier.

Grasmatten kopen Kinrooi

Wilt u graag grasmatten kopen voor uw tuin? Wij van Schelfhout Graszoden zijn gespecialiseerd in grasmatten en kunnen u de beste grasmatten leveren. Grasmatten kopen in Kinrooi kan door middel van afhalen op onze afhaallocatie in Molenbeersel. Mocht u de grasmatten liever laten thuisbezorgen kan dat natuurlijk ook. Wij bezorgen de graszoden met onze eigen vrachtwagens. Hierdoor kunt u op elke gewenste dag uw grasmatten gaan aanleggen. Bestel op tijd zodat wij het transport kunnen inplannen. Grasmatten kopen kan dus gemakkelijk en snel bij Schelfhout Graszoden.

Grasmatten leggen

Wilt u de grasmatten zelf aanleggen? U kunt het beste eerst onze zelf aanleg tips doorlezen. Het is belangrijk een goede basis te leggen voor een nieuwe grasmat. De ondergrond goed te frezen is van groot belang zodat er zuurstof in de grond komt. Door frezen kan water goed weg lopen en zullen de wortels inwortelen. Ten tweede is het egaliseren van de ondergrond erg belangrijk om een strakke grasmat te krijgen. Egaliseren kunt u doen doormiddel van een hark of een rij. Zo geniet u jarenlang van een mooie grasmat in uw tuin.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets