• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Diepenbeek

Denkt u eraan om grasmatten te gaan kopen in Diepenbeek of omgeving? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat de grasmatten voor u kan thuisbezorgen? Dan is Schelfhout Graszoden wellicht het bedrijf dat u zoekt. Door onze jarenlange dienstverlening hebben wij een groot netwerk opgebouwd in België als het om grasmatten gaat. Wij verkopen dagelijks grasmatten in Diepenbeek, Bokrijk, Kortessem, Wimmertingen, Alken, maar natuurlijk ook in Hasselt.

Sinds 1992 is Schelfhout Graszoden dé specialist op het gebied van grasmatten. U bent bij ons dus verzekerd van de mooiste grasmat als het om grasmatten kopen gaat.

Schelfhout Graszoden Limburg

Wilt u nieuwe grasmatten leggen? Bij Schelfhout Graszoden hoeft u nooit lang te wachten op uw grasmatten. Onze grasmatten worden met eigen vrachtwagens bezorgd en door middel van een elektrische transpallet op de juiste plek geplaatst. Wij geven u altijd nog wat aanlegtips en leggen u bijvoorbeeld uit hoe u het beste kunt beginnen met aanleggen van de grasmatten. Zo geniet u jarenlang van uw nieuwe grasmat in Diepenbeek.

Schelfhout Graszoden bezorgd veel grasmatten in Diepenbeek en de omliggende dorpen. Hierdoor zijn wij bekend met de grondsoort bij u in Diepenbeek en geven we de juiste aanlegtips. Ook de juiste meststoffen om uw gazon gezond en fris te houden hebben wij altijd op voorraad.

Grasmatten Diepenbeek

Wij leveren elke dag grasmatten in de regio Diepenbeek. Mits het niet vriest of té nat is kunt u voor grasmatten het beste Schelfhout Graszoden bellen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de grasmatten bij ons af te halen in Kinrooi. Daarnaast heeft u de keuze om de grasmatten bij u thuis te laten bezorgen door onze ervaren chauffeurs. Wij vernemen graag van u waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets