Schaduwgras kopen?

Schaduwgras is geschikt voor tuinen met weinig zonlicht. Doordat ons schaduwgras een hoger percentage roodzwenkgras bevat is het beter bestand tegen schaduw en groeit het zowel op zandgrond als op kleigrond. Echter is het een feit dat elke grassoort enige zon en bemesting nodig heeft om gezond te blijven. Ons schaduwgras wordt elke dag vroeg in de ochtend gesneden en daarna direct met onze eigen vrachtwagens naar de klant gebracht. Schaduwgras graszoden van Schelfhout Graszoden worden veelal op pallets gelost. Indien de bestelling kleiner is dan 50m2 is de kans aanwezig dat de graszoden door onze eigen medewerkers per hand worden afgeladen.

Schaduwgras kopen

Schaduwgras kopen kan het beste bij Schelfhout Graszoden. Op het gebied van graszoden zijn wij al meer dan 25 jaar specialist en dat zorgt ervoor dat u bij ons altijd kwaliteit kunt verwachten. Onze schaduwgras graszoden worden op Limburgse zandgrond gekweekt en bestaan voor een groot deel uit roodzwenkgras. Door het grote percentage aan roodzwenkgras is dit gras beter bestand tegen schaduw. Dit komt doordat de wortels van roodzwenkgras dieper wortelen dan van de meeste andere grassoorten. Wilt u direct schaduwgras graszoden bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier!

Wanneer schaduwgras leggen?

Grasmatten leggen kan technisch gezien het gehele jaar, mits het niet vriest. Bij vorst kunnen wij helaas geen graszoden oogsten. Echter is het met vorst ook niet raadzaam om graszoden aan te leggen. De grond is dan namelijk te hard om te bewerken waardoor het eindresultaat niet perfect zal zijn. Tips bij het leggen van grasmatten? Klik dan hier! Met grasmatten van Schelfhout Graszoden geniet u binnen een dag van een prachtig gazon. Schaduwgras grasmatten leveren wij dagelijks en daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor recreatiegras grasmatten en speelgras grasmatten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren.

Advies nodig?

0474 092559

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
21
jun
di
25
jun
wo
26
jun
do
27
jun
vr
28
jun