• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Limburg

Graszoden Limburg koopt u bij Schelfhout Graszoden uit Kinrooi. Wij leveren grasmatten in geheel Limburg, dus ook bij u in de buurt. Door middel van eigen transport kunnen wij dagelijks grasmatten leveren bij u in Limburg. Daarnaast kunt u bij ons ook grasmatten afhalen, namelijk in Kinrooi. Schelfhout Graszoden werkt alleen met A-kwaliteit graszoden en streeft naar het beste resultaat.

Graszoden leveren Limburg

Gaat u zelf aan de slag met grasmatten leggen, maar wilt u de grasmatten wel aan huis geleverd hebben? Kies dan voor onze bezorgservice in Limburg. Voor een extra bedrag worden de grasmatten bij u aan huis geleverd. Wij leveren 5 dagen per week en geven u graag nog extra advies over het aanleggen en het onderhoud. Heeft u maar een klein aantal graszoden nodig, dan kunt u deze gemakkelijk afhalen op ons afhaaladres in Kinrooi. Ons afhaaladres in Kinrooi is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13:30 en 18:00 uur en op zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur.

Wij leveren speelgras vanaf 30m2. Het afhalen van grasmatten is mogelijk vanaf 5m2.

Kies voor Schelfhout Graszoden Limburg, waarom?

Wilt u grasmatten kopen? Dan kunt u terecht bij Schelfhout Graszoden. Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten grasmatten en diensten. Ongeacht welke keuze u maakt, Schelfhout Graszoden is uw partij voor grasmatten in Limburg

Indien u grasmatten gaat leggen, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudskalender;
  • Altijd binnen één werkdag reactie.

Schelfhout Grasmatten in Limburg

Schelfhout Graszoden is gevestigd in Kinrooi, hierdoor zijn we altijd op korte tijd bij u op locatie. We leveren grasmatten van Maaseik tot Tongeren, van Lommel tot Hasselt en van Leopoldsburg tot Sint Tuiden.

Bent u dus op zoek naar een nieuwe grasmatten in Limburg of omstreken, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer en op het mailadres info@schelfhoutgraszoden.be.

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets