• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Heusden-Zolder

Wilt u graag gras in uw tuin maar heeft u geen zin om eerst in te zaaien? Dankzij Schelfhout Graszoden geniet u snel van een nieuwe grasmat in Heusden-Zolder. Via onze website kunt u zien hoe u gemakkelijk zelf grasmatten aanlegt. Binnen een dag heeft u al een geweldig resultaat! Bestel hier uw grasmat!

Goede service levering grasmatten Heusden Zolder

Dagelijks leveren wij grasmatten in omgeving Heusden Zolder. 5 dagen per week leveren wij grasmatten met onze eigen transporteurs. Wij bieden twee soorten gras aan, namelijk; speelgras en campinggras. Het verschil tussen deze twee soorten is, dat het campinggras van de zijkanten van de velden word gesneden, doordat de machines rijden aan de zijkanten is de kans er dat ze sporen van wildgras inzitten. Hierdoor kan het niet verkocht worden als A-kwaliteit grasmat, maar word dit B-keuze kwaliteit.

Speelgras leveren wij vanaf 30m2 – Campinggras leveren wij vanaf 100m2.

Levering of afhalen

Omdat wij dagelijks in omgeving Heusden Zolder leveringen plaatsen. Kunnen wij ook een snelle service verlenen. Wij leveren namelijk ook in Beringen, Houthalen-Helchteren en Zonhoven.
Heeft u een kleinere hoeveelheid grasmatten nodig en komt u deze zelf afhalen? In Kinrooi is ons grasmatten afhaaladres gelegen, hier is het mogelijk om op afgesproken tijdstippen en op bestelling grasmatten af te halen.

Over Ons

Schelfhout Graszoden is 25 jaar geleden gestart met het kweken van hoge kwaliteit grasmatten. Het kweekproces duurt ongeveer 12 maanden, dit gebeurt met veel zorg en liefde. Hierdoor ontstaat er een stevige, diepgroene grasmat. Omdat wij al enige jaren ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in grasmatten, staan wij u graag te woord voor al uw vragen. Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of e-mailadres.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons